Naar inhoud

Praktisch

Dienst wonen en leefomgeving

Werft 20
2440 Geel

 

Maak een afspraak: 

014 56 77 77

https://afspraken.geel.be/


tel. 014 56 62 50
fax 014 56 62 39
grondgebondenzaken@geel.be

Meer info

Papier en karton

Op de site van IOK kan je de ophaalkalender raadplegen. Klik op de icoon P/K en je leest wat wel en wat niet met deze omhaling mag meegegeven worden. Met papier/kartonafval kan je ook op het containerpark terecht. In een aantal parochies kan u met papier/karton ook terecht bij een vereniging. Zij zullen u hiervan tijdig verwittigen.


Wil je meer weten over de recyclage van papier en karton surf dan naar de website van FOST Plus.


Ongewenste reclame in je brievenbus
Ben je het beu dat je brievenbus vol reclamedrukwerk gestopt wordt, kleef dan een sticker op je brievenbus. De sticker is gratis en af te halen aan de onthaalbalie van het stadhuis of de balie van de infocel technische dienst.

Er zijn twee soorten stickers.

  • “NEE, géén ongeadresseerd reclamedrukwerk - JA, wèl huis-aan-huisbladen”. Je kleeft deze sticker wanneer je geen commercieel reclamedrukwerk maar wel de informatieve huis-aan-huisbladen wenst.
  • “Geen reclame aub”. Wens je noch de huis-aan-huisbladen, noch het reclamedrukwerk, dan kan je gebruik maken van deze sticker.

Met deze stickers ban je alleen de ongeadresseerde reclame. Wil je dat ook de geadresseerde reclame stopt, schrijf je dan in op de Robinson-lijst.

Door je in te schrijven op de Robinson-lijst, geef je aan de bedrijven te kennen dat je geen reclame op naam meer wenst te ontvangen van geen enkel bedrijf.