Naar inhoud

Praktisch

Lokale economie

Werft 20
2440 Geel


tel. 014 56 60 90
fax 014 56 60 74
economie@geel.be

Wekelijkse markten

De rommelmarkt

De stad Geel organiseert wekelijks op dinsdag en zaterdag een openbare markt.

 

Zaterdagmarkt
De zaterdagmarkt splitst zich op in een gedeelte voor de professionele verkoper (ambulante markt) en een rommelmarkt voorbehouden voor de particulier. De ambulante markt is bestemd voor de verkoop van groenten en fruit, bloemen, planten, zaden, plantgoed en toebehoren. Op de rommelmarkt mogen enkel tweedehandse spullen worden verkocht. Het is niet toegestaan om nieuwe producten, producten opgekocht uit faillissementen of levende dieren te verkopen.

De markt vindt plaats van 7.30u tot 13u.

De dinsdagmarkt

Dinsdagmarkt
De dinsdagmarkt staat open voor elke professionele verkoper. Als bezoeker vind je hier dan ook een brede mix aan producten. De dinsdagmarkt gaat door op het Marktplein en op de Werft van 8u tot 12.30u.

 

Hoe een plaats aanvragen?

Een aanvraag voor een vaste standplaats op de ambulante zaterdagmarkt en de dinsdagmarkt dien je schriftelijk in ter attentie van het College van Burgemeester en Schepenen, Werft 20, 2440 Geel

Je kan natuurlijk ook steeds als losse verkoper terecht op beide markten. Als je een plaats wil op de rommelmarkt, kom je gewoon om 06.30 u naar de fietsstallingen op de Werft aan de kerk. De marktleidster wacht je daar op en zal je een plaats toewijzen. Er kan echter geen garantie gegeven worden dat er een plaats beschikbaar is.

Verenigingen
Als vereniging kan je ook terecht op de zaterdag- en dinsdagmarkt. Je dient dan onderstaand formulier in te vullen en aan ons terug te bezorgen.