Naar inhoud

Praktisch

Lokale economie

Werft 20
2440 Geel


tel. 014 56 60 90
fax 014 56 60 74
economie@geel.be

Met Belgerinkel naar de Winkel

'Met Belgerinkel naar de Winkel ', dat is dit jaar elke dag winnen ! Doe van zaterdag 30 april tot zaterdag 4 juni 2016 met de fiets of te voet boodschappen bij een handelaar in onze gemeente, en maak elke dag kans op mooie prijzen.

 

Inwoners die zich voor hun boodschappen te voet of met de fiets te verplaatsen, dragen bij aan de leefbaarheid van Geel. Onze stad wordt hierdoor rustiger, veiliger en aangenamer om in te vertoeven.

 

Wie van zaterdag 30 april tot zaterdag 4 juni 2016 bij een deelnemende handelaar winkelt, met de fiets of te voet, ontvangt een Belgerinkelsticker met een unieke code. U registreert dit lot op www.belgerinkel.be en maakt zo kans op één van de dagelijkse, nieuwe, mooie prijzen, uitgereikt over heel Vlaanderen. Iedere rit naar een deelnemende handelaar is een nieuwe kans om een prijs te winnen ! Als u het moeilijk hebt om met internet te werken kan u uw Belgerinkelsticker ook laten registreren bij dienst Onthaal Stadhuis en dienst Lokale Economie en Werk. Dit jaar zijn er ook terug spaarkaarten voorzien waarop u uw verzamelde stickers kan kleven en deponeren in de Belgerinkeldozen. Deze staan bij Toerisme, Bibliotheek, Onthaal Stadhuis en Lokale Economie en Werk. Opgelet als u uw lot niet registreert maar wel op een spaarkaart kleeft, maakt u enkel kans op lokale prijzen.

 

En heeft u tijdens de campagneperiode nog niet gewonnen? Niet getreurd, u maakt dan nog steeds kans op een Minerva Belgerinkel fiets en andere mooie prijzen, exclusief voorbehouden voor deelnemers in onze gemeente.

 

Hou de deuren van onze lokale handelszaken vanaf eind april goed in de gaten. Hangt hier een Belgerinkel-affiche, en bent u te voet of met de fiets ? Aarzel dan niet om uw Belgerinkel-lot te vragen.

 

De campagne met 'Belgerinkel naar de Winkel' is een initiatief van Bond Beter Leefmilieu, Unizo en Gezinsbond en loopt over heel Vlaanderen.