Publieke raadpleging ontwerp-toegankelijkheidsregeling Zuiderkempen

Bosgroep Zuiderkempen heeft voor verschillende bospercelen een ontwerp opgemaakt dat de toegankelijkheid van een aantal bospercelen regelt. Een aantal van deze locaties bevindt zich op het grondgebied van de stad Geel. Van 5 september tot en met 9 oktober kun je dit ontwerp inkijken en opmerkingen formuleren of bezwaar indienen.

Een toegankelijkheidsregeling regelt de openstelling van paden in bospercelen die (deels) in privébezit zijn. Het verduidelijkt welke paden gebruikt mogen worden door wandelaars, fietsers, ruiters en menners en welke gebieden speelzone, vrij toegankelijke zone en niet toegankelijk zijn. Over welke gebieden het precies gaat lees je in het document dat je onderaan dit bericht in de bijlage vindt.

Hoe kun je het ontwerp inkijken?

  • Je raadpleegt de ontwerp-toegankelijkheidsregeling van 5 september tot en met 9 oktober op de website van Natuur en Bos.
  • Ben je niet zo vlot met een computer of heb je er geen tot je beschikking? Maak dan een afspraak met het contactcentrum grondgebiedszaken op het nummer 014 56 62 50 of via grondgebiedszaken@geel.be om het document in te kijken.

Hoe reageren?

Tijdens deze inkijkperiode kun je opmerkingen of bezwaren richten aan Agentschap voor Natuur en Bos, Lange Kievietstraat 111/113, 2018 Antwerpen, t.a.v. Tim Audenaert of via e-mail aan tim.audenaert@vlaanderen.be.

Gepubliceerd op zondag 4 september 2022 23.30 u.