Racisme/discriminatie/pesten

Duur van de workshop

3 uur

Spreker

Bachir Bouhaita, vzw Aif+

Inhoud

Ik ben bijzonder verheugd om binnenkort met u in contact te treden en ons te verdiepen in belangrijke onderwerpen als racisme, discriminatie en pesten. Een open en constructieve dialoog hierover is van het grootste belang voor het bevorderen van begrip en het aanpakken van uitdagingen waar we als samenleving voor staan. Samen kunnen we bruggen bouwen en streven naar een inclusieve en harmonieuze toekomst.

Info over de spreker

Mijn naam is Bachir Bouhaïta, en ik ben 27 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in het prachtige Geel. Mijn passie ligt in het werken als educatief werker bij de federatie vzw Aif+. Hier vervul ik een essentiële rol in het ondersteunen van culturele verenigingen en het slaan van bruggen naar de samenleving. Onze organisatie richt zich op uiteenlopende thema's, waaronder het belangrijke werk van het bespreekbaar maken van seksualiteit, het aanpakken van racisme en discriminatie, dekolonisatie, en vele andere relevante thema's.

Naast mijn professionele verantwoordelijkheden, investeer ik met toewijding mijn vrije tijd als bestuurslid van vzw Islamitisch Centrum Geel. Hier zijn we volop bezig met de bouw van een gloednieuw centrum en werken we aan de optimalisatie van het gebouw om het een zinvolle en positieve invulling te geven.

Een ander cruciaal aspect van mijn betrokkenheid in de Geelse gemeenschap komt tot uiting in mijn actieve rol in de koepelorganisatie 'T Origineel. In samenwerking met diverse culturele verenigingen in Geel, initiëren we grootschalige activiteiten en projecten die streven naar een inclusieve en diverse samenleving.

Verder geef ik als vrijwilliger huiswerkbegeleiding aan huis , en functioneer als brugfiguur bij enkele gezinnen in Geel die ik informeer en doorverwijs naar de juiste diensten/hulpverleningen.

Inschrijven

Heb je een top 3 (verplicht) of top 5 gemaakt van de lezingen en workshops die je wil volgen? Ga dan naar het inschrijfformulier om je keuzes door te geven. 

Inschrijven