Reflecterende huisnummers voor Holven

Vanaf vandaag verdelen de gemeenschapswachten de reflecterende huisnummers in Holven. De verdeling van de nummers duurt enkele weken. De deeldorpen die daarna hun huisnummer in de bus krijgen, zijn Punt en Sint-Amands. De andere deeldorpen volgen later.
In de laatste maanden van 2022 kregen de inwoners van Elsum, Winkelomheide, Larum en Zammel al een huisnummer in de bus. De komende weken is Holven aan de beurt en daarna volgen Punt en Sint-Amands. 
De gemeenschapswachten verdelen twee dagen per week de reflecterende huisnummers. Op de andere dagen voeren ze hun andere taken uit. Daarom duurt het soms enkele weken om een deeldorp te voorzien van de huisnummers. 
Om meer enveloppen met daarin de brieven en huisnummers te kunnen vervoeren, gebruiken de gemeenschapswachten vanaf nu een gepersonaliseerde bolderkar. Je kunt ze dus wel eens tegenkomen op hun rondes. Je mag hen ook gerust aanspreken als je vragen hebt. 

Wat met appartementsgebouwen, koten en woningen van de Geelse Huisvestingsmaatschappij?

  • De gemeenschapswachten bezorgen de huisnummers voor appartementsgebouwen aan het laagste huisnummer. Aan de hoofdingang wordt het eerste en het laatste nummer geplaatst. Tussenin wordt het bordje 'tot en met' geplaatst. Zo vermijden we dat er een heel aantal bordjes onder elkaar hangen. 
  • De Geelse huisvestingsmaatschappij ontving de reflecterende huisnummers voor het hele grondgebied en zal deze zelf bevestigen aan de woningen. 
  • De gemeenschapswachten contacteren ook de verhuurders van studentenkoten en bezorgen hen de huisnummers. 
Meer info
  • Meer info over de reflecterende huisnummers vind je op de website
  • Is de verdeling in jouw deeldorp al rond en ontving je geen nummer? Dan kun je dit melden aan het contactcentrum via de contactgegevens hiernaast. 
Gepubliceerd op woensdag 18 januari 2023 9.42 u.