Santa City Run 2023

Altijd al door Geel willen lopen, verkleed als kerstman, rendier of verlichte kerstboom? Dan is dit jouw kans. We organiseren weer een Santa Run, een feeëriek loopparcours van ongeveer 6 km, met vertrek en aankomst op de Markt. Dit jaar is het een city run, je loopt dwars door Geelse gebouwen heen. De Santa City Run is geen loopwedstrijd, je hoeft zelfs niet het hele stuk te lopen. We verwachten alleen dat je vóór 20 uur weer op de Markt bent.

Je loopt door het zwembad, sporthal De Doelen, het gasthuismuseum, de bib, het stadhuis en de Sint-Amandskerk. In de sporthal brengt een dj je muzikaal helemaal in de sfeer, in de Sint-Amandskerk hoor je live orgelmuziek. En onderweg zijn er lichtjes, heel veel lichtjes.
 

Een ticket voor de Santa City Run kopen
Meld je eerst aan en klik dan op Webshop.

zondag 17 december 2023 18:00

16:00-17:30 aanmelden in sporthal De Doelen (loopbandje afhalen, vestiaire)
18:00 start Santa City Run op de Markt
20:00 laatste aankomst op de Markt

 

Procedure

Je kunt online een ticket kopen en aan de balie van de dienst sport, op de eerste verdieping in het zwembad. Die balie is open op weekdagen van 09:30 tot 11:30.

Je kunt tickets kopen tot en met 15 december. Je kunt op 17 december eventueel ook nog een ticket kopen, in sporthal De Doelen tussen 16:00 en 17:30. Je brengt dan best gepast geld mee, of je betaalt met je smartphone (onze QR-code scannen).

Bedrag

6 euro

Elke deelnemer krijgt onderweg een drankje aangeboden aan de stand van het Zeuntcomité. Bij aankomst krijg je een bonnetje voor een drankje in de spiegeltent op de Markt. De eerste 150 ticketkopers krijgen een kerstmuts. Per deelnemer schenken we 3 euro aan een Geels goed doel, het Sara center. Dat is een fitnesscentrum voor wie, door een fysieke beperking, niet naar een gewoon fitnesscentrum kan.

Houders van een UiTPAS Kempen met kansentarief hebben recht op 80% korting.

Meer info

Aanmelden (bandje ophalen) doe je in sporthal De Doelen. Het bandje afhalen kan van 16 tot 17.30 uur. Je kunt je bandje ook vooraf ophalen aan de balie van de dienst Sport op de eerste verdieping in het zwembad. Die balie is open op weekdagen van 9.30 tot 11.30 uur.

De start is om 18 uur op de Markt.

De vestiaire is in sporthal De Doelen, daar kun je je sporttas achterlaten. Je kunt na de run ook douchen in sporthal De Doelen. Maar denk eraan... de sporthal sluit om 20 uur.

Adres sporthal De Doelen Schuttershof 2 b in Geel.

Loop niet met dieren of buggy's, in de gebouwen loop je over trappen. 

Het is donker 's avonds. Zorg dat je zichtbaar bent!