Santa Run

Benieuwd naar de uitslag van de Santa Run? U vindt hem onderaan op deze pagina.

De Santa Run 2019 heeft maar liefst 903 euro opgeleverd. Dat bedrag hebben we overgemaakt aan De Warmste Week, ten voordele van MIN Geel.

Altijd al door Geel willen lopen, verkleed als kerstman, rendier of verlichte kerstboom? Dan is dit uw kans. De handelaarsvereniging Geel Centrum en de dienst sport organiseren op 22 december 2019 weer een Santa Run, een loopwedstrijd van ongeveer 6 km, met start en aankomst op de Markt. Voor kinderen jonger dan 12 is er ook een kort parcours van ongeveer 1,3 km, de Kids Run.

START
De Kids Run start om 13:30, de Santa Run start om 14:00.

INSCHRIJVEN 
Online inschrijven kan tot en met 18 december.
Als u online inschrijft, kunt u uw loopnummer de volgende werkdag afhalen aan de kassa van het zwembad, zo vermijdt u de wachtrijen op de dag zelf. U betaalt dan meteen ook aan de kassa van het zwembad. 
U bent niet verplicht uw nummer op voorhand af te halen in het zwembad, u kunt uw nummer ook ter plekke afhalen, op 22 december vanaf 12:00 in sporthal De Doelen. 

Online inschrijven

Ter plekke inschrijven kan op de dag zelf, vanaf 12:00 in sporthal De Doelen, Schuttershof 2B in Geel. Als u ter plekke inschrijft, kunt u enkel cash betalen.
De inschrijvingen voor de Kids Run lopen van 12:00 tot 13:15, de inschrijvingen van de Santa Run lopen van 12:00 tot 13:45.

PRIJS
Kids Run 3,00
Santa Run 6,00
Voor dat bedrag krijgt u 
Kids Run een kerstmuts, een looplampje (eerste 100 inschrijvers), een ticket voor de schaatsbaan op de Markt en bij aankomst een drankbonnetje
Santa Run een kerstmuts, een looplampje (eerste 300 inschrijvers), een drankje aan de drankstand halverwege het parcours en bij aankomst twee drankbonnetjes.
Per deelnemer schenken we 3,00 aan Mensen In Nood, een Geels goed doel, in het kader van De Warmste Week.

INSCHRIJVEN, ONTHAAL, VESTIAIRE, DOUCHES
Inschrijftafel, onthaal, vestiaire en douches zijn in sporthal De Doelen, Schuttershof 2B in Geel. De sporthal is open van 12:00 tot 17:00.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Kids Run 3,00 Santa Run 6,00

Waar

Contact

Organisatie

Dienst Sport

Filter op categorie