Soccerfit

Zes sessies voetbalwork-out met krachttraining en cardio op dinsdagavond, op de terreinen van KFC Punt-Larum, naast sportcentrum Axion. Ideaal voor studenten, voor voetbalouders en voor al wie fitness en voetbal wil combineren. Get soccerfit! 

 

Inschrijven

DINSDAG 18:30 - 19:30 
terreinen KFC Punt-Larum
8-15-22-29 november en 6-13 december 2022

De sessies worden met zorg voorbereid en gegeven door studenten beweegcoach en inhoudelijk vakkundig beoordeeld door een docent Sport & Bewegen van de Hogeschool Thomas More.

Een sessie bestaat voor de helft uit fitness en voor de helft uit voetbal. In het fitnessluik ligt de focus op het sterker worden, het voetbalgedeelte draait om het verbeteren van je voetbalvaardigheden. 

Voor wie?

Voor iedereen vanaf 16 jaar.

De sessies zijn ideaal voor Thomas More studenten, voor voetbalouders en voor al wie zijn conditie en kracht op peil wil houden in combinatie met voetbal.

De coaches houden rekening met de mogelijkheden van elke deelnemer. Begeef je goed op tijd naar het terrein, zo kunnen de coaches je een beetje leren kennen. 

Procedure

Je hoeft niet meteen voor de hele serie in te schrijven, het kan ook per sessie. Je kunt inschrijven tot de ochtend voor elke sessie.

Bedrag

5 euro per sessie

Wat meebrengen

Draag sportieve buitenkledij, aangepast aan het weer.

De sessies worden op een voetbalveld gegeven, de voetbaloefeningen kunnen daar gemakkelijker en veiliger gedaan worden wanneer je voetbalschoenen of schoenen met kleine noppen draagt. Dit om uitglijden en bijbehorende blessures te voorkomen.

Er is een ruimte beschikbaar om materiaal (tassen, jassen) achter te laten.

Meer info

Adres
voetbalterreinen KFC Punt-Larum
naast sportcentrum Axion, Zwaarvoerdersspoor 4 in 2440 Geel