Speelfabriek

Onderaan deze pagina vind je een handige fiche die de belangrijkste informatie over de Speelfabriek samenvat.


Inschrijven en reserverenMedische fiche

Speelpas

Om deel te nemen aan de Speelfabriek heeft uw kind een speelpas nodig. U kan deze pas online aankopen via de knop 'Inschrijven en reserveren'. Eerst maakt u een ouderaccount aan. Daarna kunt u uw kind(eren) toevoegen. De speelpas voor uw kind(eren) kan u aankopen via het Beurtenticket.

U ontvangt de speelpas bij de eerstvolgende deelname aan de Speelfabriek. Tijdens de vakantieperiodes rekenen we vijf werkdagen om deze aan te maken. De speelpas is een éénmalige aankoop.

Bent u in het bezit van een UIT-Pas of bent u lid van de Gezinsbond, dan krijgt u korting op de aankoop van een speelpas. Deze korting kan enkel verkregen worden aan de balie van Dienst Jeugd tijdens de openingsuren.


Speelfabriek paasvakantie: 11 tot en met 14 april

Spelen is iets van alle tijden. In de prehistorie werd er lustig rondgezwierd met een knots, bij de oude Grieken werd er voor het eerst met poppen gespeeld en de Romeinen begonnen te trefballen. Wie weet hoe het er in de toekomst zal uitzien? Misschien kunnen we over enkele jaren wel kaartjes kopen om een race tussen ruimteschepen te bewonderen? Bij De Speelfabriek ontdekken we dit allemaal tijdens de paasvakantie!

Gewone speeldagen

Op dinsdag 11, woensdag 12 en donderdag 13 april zijn er gewone speeldagen voorzien. Hiervoor moet er niet gereserveerd worden. De deelnames aan de gewone speeldagen worden achteraf via factuur aangerekend.

LET OP: Op maandag 10 april is er geen werking.

Speelfabriek Deluxe op vrijdag: OP VOORHAND INSCHRIJVEN

Op vrijdag 14 april is het Speelfabriek Deluxe:

  • Oranje & Rood (°2018 - °2015)
    • Raf en Otje, Turnhout: Binnenspeeltuin
  • Groen, blauw, geel & paars (°2014 - °2006)
    • Lissenvijver, Geel: gevarieerde activiteiten zoals lasershoot, paintball, drone workshop, ...

Hiervoor moet je verplicht op voorhand inschrijven. Annuleren voor de Deluxe kan kosteloos tot 14 dagen voor de activiteit. Vanaf 14 dagen voor de activiteit tot en met een week voor de activiteit wordt er een administratieve kost van 10% aangerekend en moet je via mail of telefoon annuleren. Na 7 dagen voor de activiteit wordt de volledige kostprijs aangerekend.

De inschrijvingen voor de paasvakantie starten op woensdag 1 maart om 18u. Je doet dit online via de knop INSCHRIJVEN EN RESERVEREN of je kan terecht bij het onthaal van Dienst Jeugd. Via mail of telefoon kan er niet ingeschreven worden.

De inschrijvingen voor de zomer starten op maandag 27 maart om 18 u. Noteer deze datum alvast in uw agenda. 

De deelname aan Speelfabriek Deluxe wordt online betaald. Indien er aan de balie wordt ingeschreven, wordt de deelname achteraf gefactureerd.

Bedrag

Activiteit Gelenaar niet-Gelenaar
Speelpas 3,00 euro 3,00 euro
Halve Dag 3,75 euro 4,25 euro
Hele Dag 7,50 euro 8,50 euro
Deluxe (uitstap) 10,70 euro 13 euro

Geelse deelnemers die in het bezit zijn van:

  • een UIT-Pas krijgen de daarbij horende kortingen.
  • een gezinsbondpas krijgen een korting van €2 op de aankoop van een speelpas. Deze korting kan enkel verkregen worden aan de balie van Dienst Jeugd tijdens de openingsuren en op vertoon van de gezinsbondpas.