Speelfabriek

Inschrijven en reserverenMedische fiche

Speelpas

Om deel te nemen aan de Speelfabriek heeft uw kind een speelpas nodig. U kan deze pas online aankopen via de knop 'Inschrijven en reserveren'. Eerst maakt u een ouderaccount aan. Daarna kunt u uw kind(eren) toevoegen. De speelpas voor uw kind(eren) kan u aankopen via het Beurtenticket.

U ontvangt de speelpas bij de eerstvolgende deelname aan de Speelfabriek. Tijdens de vakantieperiodes rekenen we vijf werkdagen om deze aan te maken. De speelpas is een éénmalige aankoop.

Bent u in het bezit van een UIT-Pas of bent u lid van de Gezinsbond, dan krijgt u korting op de aankoop van een speelpas. Deze korting kan enkel verkregen worden aan de balie van Dienst Jeugd tijdens de openingsuren.


Speelfabriek zomervakantie: van maandag 3 juli tot en met vrijdag 18 augustus

Gewone speeldagen

Van maandag tot donderdag voorzien onze animatoren activiteiten op De Bogaard in een weekthema. De kinderen spelen apart in leeftijdsgroepen. Voor deze dagen moet er niet gereserveerd worden. De deelnames worden achteraf via factuur aangerekend.

Speelfabriek Deluxe

Elke vrijdag (met uitzondering van 21 juli) trekken we er op uit en beleven we een Deluxe dag. Hiervoor moet je je op voorhand inschrijven via www.reservaties.geel.be. Deze inschrijving wordt online al betaald. Annuleren voor de Deluxe kan kosteloos tot 14 dagen voor de activiteit. Vanaf 14 dagen voor de activiteit tot en met een week voor de activiteit wordt er een administratieve kost van 10% aangerekend en moet je via mail of telefoon annuleren. Na 7 dagen voor de activiteit wordt de volledige kostprijs aangerekend.

In de zomerbrochure kan je een overzicht terugvinden van de verschillende weekthema's en uitstappen. 

Bedrag

Activiteit Gelenaar niet-Gelenaar
Speelpas 3,00 euro 3,00 euro
Halve Dag 3,75 euro 4,25 euro
Hele Dag 7,50 euro 8,50 euro
Deluxe (uitstap) 10,70 euro 13 euro

Deelnemers die in het bezit zijn van:

  • een UIT-Pas krijgen de daarbij horende kortingen.
  • een gezinsbondpas krijgen een korting van €2 op de aankoop van een speelpas. Deze korting kan enkel verkregen worden aan de balie van Dienst Jeugd tijdens de openingsuren en op vertoon van de gezinsbondpas.