Speelfabriek

Inschrijven en reserverenMedische fiche

De Speelfabriek is een vakantiewerking voor kinderen die in het huidige jaar 5 worden tot en met de leeftijd van 16 jaar. De werking vindt jaarlijks plaats tijdens de tweede week van de paasvakantie, de eerste zeven weken van de zomervakantie en de eerste week van de kerstvakantie.

Hoe kan je deelnemen?

Om deel te nemen aan de Speelfabriek heeft uw kind een speelpas nodig. U kan deze pas online aankopen via de knop 'Inschrijven en reserveren'. Eerst maakt u een ouderaccount aan. Daarna kunt u uw kind(eren) toevoegen. De speelpas voor uw kind(eren) kan u aankopen via het Beurtenticket.

U ontvangt de speelpas bij de eerstvolgende deelname aan de Speelfabriek. Deze wordt niet thuis opgestuurd. Tijdens de vakantieperiodes rekenen we vijf werkdagen om deze aan te maken. De speelpas is een éénmalige aankoop en moet dus nooit vernieuwd worden.

Bent u in het bezit van een UIT-Pas of bent u lid van de Gezinsbond, dan krijgt u korting op de aankoop van een speelpas. Deze korting kan enkel verkregen worden aan de balie van Dienst Jeugd tijdens de openingsuren.

Speelfabriek zomervakantie: 1 juli t.e.m. 23 augustus 2024

Inschrijven kan vanaf 15 april om 18u.

Voor alle informatie betreffende de Speelfabriek tijdens de zomervakantie verwijzen we je graag door naar de zomerbrochure waar alle info mooi gebundeld staat.

Indien de knop 'inschrijven en reserveren' bovenaan niet werkt, kan u terecht op volgende website: reservaties.geel.be

Bedrag

Activiteit Gelenaar niet-Gelenaar
Speelpas 3,20 euro 3,20 euro
Halve Dag 3,90 euro 4,50 euro
Hele Dag 7,90 euro 8,90 euro
Deluxe (uitstap) 11,20 euro 13,70 euro

Deelnemers die in het bezit zijn van:

  • een UIT-Pas met kansentarief krijgen de daarbij horende kortingen (80% voor Gelenaars).
  • een gezinsbondpas krijgen een korting van €2 op de aankoop van een speelpas. Deze korting kan enkel verkregen worden aan de balie van Dienst Jeugd tijdens de openingsuren en op vertoon van de gezinsbondpas.