Speelfabriek

Inschrijven en reserverenMedische fiche

De Speelfabriek is een vakantiewerking voor kinderen die in het huidige jaar 5 worden tot en met de leeftijd van 16 jaar. De werking vindt jaarlijks plaats tijdens de tweede week van de paasvakantie, de eerste zeven weken van de zomervakantie en de eerste week van de kerstvakantie.

Hoe kan je deelnemen?

Om deel te nemen aan de Speelfabriek heeft uw kind een speelpas nodig. U kan deze pas online aankopen via de knop 'Inschrijven en reserveren'. Eerst maakt u een ouderaccount aan. Daarna kunt u uw kind(eren) toevoegen. De speelpas voor uw kind(eren) kan u aankopen via het Beurtenticket.

U ontvangt de speelpas bij de eerstvolgende deelname aan de Speelfabriek. Deze wordt niet thuis opgestuurd. Tijdens de vakantieperiodes rekenen we vijf werkdagen om deze aan te maken. De speelpas is een éénmalige aankoop en moet dus nooit vernieuwd worden.

Bent u in het bezit van een UIT-Pas of bent u lid van de Gezinsbond, dan krijgt u korting op de aankoop van een speelpas. Deze korting kan enkel verkregen worden aan de balie van Dienst Jeugd tijdens de openingsuren.

Speelfabriek kerstvakantie: 27-28-29 december 2023

OPGELET!! Geen werking op 25 en 26 december 2023.

Inschrijven kan vanaf donderdag 30 november om 18u.

Gewone speeldagen

Op 27 en 28 december voorzien onze animatoren activiteiten op De Bogaard in een weekthema. De kinderen spelen apart in leeftijdsgroepen. Voor deze dagen moet er niet gereserveerd worden. De deelnames worden achteraf via factuur aangerekend.

Speelfabriek Deluxe

Op vrijdag trekken we er op uit en beleven we een Deluxe dag. Hiervoor moet je je op voorhand inschrijven via bovenstaande knop 'inschrijven en reserveren'. Dit is mogelijk vanaf 18u op donderdag 30 november. Deze inschrijving wordt online al betaald.

  • Oranje (°2018 - °2019): Mega Speelstad, Lille
  • Rood (°2016 - °2017): Mega Speelstad, Lille
  • Groen (°2014 - °2015): B-Mine, Beringen - Schaatsen + Clip 'n Climb
  • Blauw (°2012 - °2013): B-Mine, Beringen - Schaatsen + Clip 'n Climb
  • Geel (°2010 - °2011): B-Mine, Beringen - Schaatsen + Snorkelen
  • Paars (°2007 - °2009): B-Mine, Beringen - Schaatsen + Snorkelen

Annuleren voor de Deluxe kan kosteloos tot 14 dagen voor de activiteit. Vanaf 14 dagen voor de activiteit tot en met een week voor de activiteit wordt er een administratieve kost van 10% aangerekend en moet je via mail of telefoon annuleren. Na 7 dagen voor de activiteit wordt de volledige kostprijs aangerekend.

 

Indien de knop 'inschrijven en reserveren' bovenaan niet werkt, kan u terecht op volgende website: reservaties.geel.be

Bedrag

Activiteit Gelenaar niet-Gelenaar
Speelpas 3,00 euro 3,00 euro
Halve Dag 3,75 euro 4,25 euro
Hele Dag 7,50 euro 8,50 euro
Deluxe (uitstap) 10,70 euro 13 euro

Deelnemers die in het bezit zijn van:

  • een UIT-Pas met kansentarief krijgen de daarbij horende kortingen (80% voor Gelenaars).
  • een gezinsbondpas krijgen een korting van €2 op de aankoop van een speelpas. Deze korting kan enkel verkregen worden aan de balie van Dienst Jeugd tijdens de openingsuren en op vertoon van de gezinsbondpas.