Sportdagen voor tieners / sportregio Zuiderkempen

Sportdagen met een hoog spektakelgehalte, voor tieners van 12 tot 18 jaar.

 

MOTORINSTAPDAG KEIHEUVEL BALEN
dinsdag 13 augustus 2019 08:45-16:30
Initiatie in gemotoriseerde sporten. Doorschuifsysteem met crossmoto, quad, buggy, jeep, zijspan en mountainbike. Voor tieners geboren in 2003-2004-2005-2006-2007.
Adres: zandvlaktes recreatiedomein Keiheuvel, 17de esc. Lichtvliegwezenlaan in Balen.

Procedure

Inschrijven voor de motorinstapdag kan tot en met vrijdag 2 augustus 2019.

Bedrag

30,00
In die prijs is een lunchpakket begrepen.
Houders van een Geelse vrijetijdspas hebben recht op 50% korting.

Wat meebrengen

MOTORINSTAPDAG

Drank, zakgeld, de verplichte beschermende kledij (lange broek, T-shirt of trui met lange mouwen, stevige hoge schoenen), een helm (als u er een heeft - geen fietshelm), bescherming tegen regen en zon.

Meer info

Ziek?
Bezorg ons een doktersbriefje en een rekeningnummer (met naam, adres en rijksregisternummer van de rekeninghouder), dan schrijven we het inschrijvingsgeld over (min 2,50 euro administratiekosten). U mag een doktersbriefje binnenbrengen tot twee weken na de activiteit.

Annuleren
Als u annuleert binnen de termijn van 14 dagen na inschrijving, dan krijgt u het inschrijvingsgeld helemaal terug (min 2,50 euro administratiekosten). Als u later dan 14 dagen na inschrijving annuleert, dan krijgt u de helft van het inschrijvingsgeld terug. Als u minder dan 14 dagen voor de activiteit annuleert, dan krijgt u geen geld terug, ook al hebt u nog niet zo lang daarvoor ingeschreven.