Sporthal De Doelen

Reserveren

De federale regering legt maatregelen op, om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Het overgrote deel van de sporthallen in het beheer van de stad zijn gesloten, waaronder de sporthal De Doelen.

 

Vanaf maandag 17 februari 2020 zijn er werken in de Schuttershof, het straatje naar sporthal De Doelen. De parking aan de sporthal blijft in de eerste fase van de werken nog bereikbaar, via de Gasthuisstraat, maar niet tijdens de werkuren (7-17 uur). Tijdens de werkuren kunt u parkeren op de parkings Pas en Nieuwstraat. In de tweede fase van de werken (start medio mei) is de parking aan de sporthal helemaal niet meer bereikbaar. De werken zijn vermoedelijk klaar in het najaar.

 

Sporthal De Doelen bestaat uit een sporthal, een danszaal en een turnzaal. Mogelijke activiteiten: badminton, basketbal, dansen, fitness, handbal, korfbal, sportles, turnen, vechtsporten, volleybal, yoga, zaalvoetbal.

Procedure

U kunt de reservaties van de sporthallen online bekijken, dan weet u wat er nog vrij is. U ziet daar ook welke sporten u kunt beoefenen in de verschillende sporthallen.

U kunt de sporthallen ook online reserveren. Dat moet minstens twee werkdagen op voorhand.

Meer info

Adres

Schuttershof 2B 
2440 Geel 

Oppervlakte

Sporthal 44 x 24 x 9 (l x b x h)
Danszaal 18,70 x 12,25 (l x b)
Turnzaal 21,50 x 11,40 (l x b)