Kandidaten verkiezing sportlaureaten voordragen

Op vrijdag 27 januari 2023 om 20 uur kiezen de Geelse sportclubs, pers en sportraad de Sportbelofte, Sportman, Sportvrouw en Sportvereniging van het jaar 2022. Ze doen dat op de campus van de Thomas More Hogeschool. De sportraad huldigt die avond ook de G-sporters, sportkids en vrijwilligers van het jaar 2022 en de ploegen die kampioen speelden in het seizoen 2021-2022.

Iedereen kan kandidaten voordragen. Verzend de formulieren vóór 15 november 2022 en voeg voor de categorieën Sportbelofte, Sportman, Sportvrouw en Sportvereniging eventueel een promofilmpje toe, van maximum 60 seconden. Voor de categorieën Sportbelofte, Sportman en Sportvrouw kun je enkel Gelenaren voordragen, ze moeten in Geel wonen.

De categorie Vrijwilliger van het jaar is vrij nieuw. Een Vrijwilliger van het jaar is een vrijwilliger die in het voorbije jaar onmisbaar was voor de werking van de club. Een terreinverzorger, bijvoorbeeld, die tijdens de droogte dagelijks aan de terreinen stond, of iemand die er elke dag opnieuw was bij de bouw van een kantine... .