Sportsite De Leunen

-tot begin juli werken atletiekpiste-
De atletiekpiste was een gravelpiste en wordt nu een kunststofpiste. De atletiekpiste en het voetbalveld C, dat binnen de piste ligt, zijn hierdoor buiten gebruik. Door vertraging in de levering van de materialen voor het spuiten van de rode toplaag, duren de werken aan de atletiekpiste wat langer dan eerst gepland. De aannemer breidt de sportsite De Leunen verder nog uit met een poolstokstand, een discuskooi, een hoogspringstand en een derde beachvolleybalveld.

 

Op de sportsite De Leunen zijn voetbalvelden, drie beachvolleyterreinen, een atletiekpiste, een vernieuwde Finse piste met loopheuvel, een powerhill en outdoor fitnesstoestellen.

 

Reserveren

De atletiekpiste, de Finse piste en de outdoor fitnesstoestellen zijn voor iedereen gratis toegankelijk en kunt u niet reserveren.

Voetbalveld reserveren
Enkel aangesloten verenigingen kunnen reserveren, met een mail naar sport@geel.be. De reservatie is pas definitief na bevestiging van de dienst Sport.
Individuele spelers kunnen de terreinen gratis gebruiken als de terreinen vrij zijn.

Beachvolleyterrein reserveren
Aangesloten verenigingen kunnen reserveren met een mail naar sport@geel.be. De reservatie is pas definitief na bevestiging van de dienst Sport.
Individuele spelers kunnen niet reserveren, maar ze kunnen de terreinen wel gratis gebruiken als die niet gereserveerd zijn. Checken of de beachvolleyterreinen nog vrij zijn.

 

Meer info

Adres: Rauwelkoven 43, 2440 Geel

Verlichting atletiekpiste, Finse piste en outdoor fitness

Druk op de knop en de verlichting van atletiekpiste of Finse piste en outdoor fitness gaat aan. De knoppen staan op een paaltje bij het begin van de Finse piste. De verlichting werkt tussen zes uur 's ochtends en elf uur 's avonds, elke dag van het jaar, maar alleen als het echt donker is, niet bij valavond.