Sportsite De Leunen

-werken atletiekpiste en Finse piste-
Begin oktober startte een aannemer met werken aan de atletiekpiste en de Finse piste. De atletiekpiste was een gravelpiste en wordt nu een kunststofpiste. De atletiekpiste en het voetbalveld C, dat binnen de piste ligt, zijn hierdoor buiten gebruik tot in december. Na de winter plaatst de aannemer de toplaag van de atletiekpiste. De Finse piste krijgt een loopheuvel met powerhill, maar blijft wel grotendeels beschikbaar. De aannemer breidt de sportsite De Leunen ook nog uit met een poolstokstand, een discuskooi, een hoogspringstand en een derde beachvolleybalveld.

 

Op de sportsite De Leunen zijn voetbalvelden, twee beachvolleyterreinen, een atletiekpiste, een Finse piste en outdoor fitnesstoestellen.

 

Procedure

De atletiekpiste, de Finse piste en de outdoor fitnesstoestellen zijn voor iedereen gratis toegankelijk en kunt u niet reserveren.

Voetbalveld reserveren
Enkel aangesloten verenigingen kunnen reserveren, met een mail naar sport@geel.be. De reservatie is pas definitief na bevestiging van de dienst Sport.
Individuele spelers kunnen de terreinen gratis gebruiken als de terreinen vrij zijn.

Beachvolleyterrein reserveren
Aangesloten verenigingen kunnen reserveren met een mail naar sport@geel.be. De reservatie is pas definitief na bevestiging van de dienst Sport.
Individuele spelers kunnen niet reserveren, maar ze kunnen de terreinen wel gratis gebruiken als die niet gereserveerd zijn. Checken of de beachvolleyterreinen nog vrij zijn.

 

Meer info

Adres: Rauwelkoven 43, 2440 Geel

Verlichting atletiekpiste, Finse piste en outdoor fitness

Druk op de knop en de verlichting van atletiekpiste of Finse piste en outdoor fitness gaat aan. De knoppen staan op een paaltje bij het begin van de Finse piste. De verlichting werkt tussen zes uur 's ochtends en elf uur 's avonds, elke dag van het jaar, maar alleen als het echt donker is, niet bij valavond.