Sportsite De Leunen

Reserveren

Op 10 augustus startte een aannemer met werken op de sportsite De Leunen. De voetbalvelden B en D zijn niet meer beschikbaar. Zijn wel beschikbaar: de voetbalvelden A - C - E en de T-veldjes.

 

Er zijn zes voetbalvelden, twee beachvolleyterreinen, een atletiekpiste, een Finse piste en outdoor fitnesstoestellen. Mogelijke sporten: voetbal, korfbal, cricket, honkbal, atletiek, beachvolleybal, outdoor fitness, Finse piste.

Procedure

De atletiekpiste, de Finse piste en de outdoor fitnesstoestellen zijn voor iedereen gratis toegankelijk en kunt u niet reserveren.

Voetbalveld reserveren

Een voetbalveld moet u op voorhand reserveren.

Beachvolleyterrein reserveren

Het beachvolleyterrein is gratis toegankelijk. U moet niet op voorhand reserveren, maar het kan wel. Als u reserveert, bent u zeker dat u kunt spelen. 

Eerst registreren, dan reserveren

Als u een voetbalveld of beachvolleyterrein wilt reserveren via het internet, dan moet u zich eerst registreren.
Weet u niet of u al geregistreerd bent? Als u uw rijksregisternummer invult terwijl u al geregistreerd bent, dan laat het programma weten dat er al een account is met dat rijksregisternummer. Dat kan bijvoorbeeld zijn omdat u ooit een abonnement kocht bij het zwembad.
Bent u al geregistreerd en bent u uw wachtwoord en gebruikersnaam vergeten? Klik dan op Logingegevens vergeten.

Meer info

Adres: Rauwelkoven 43, 2440 Geel

Verlichting atletiekpiste, Finse piste en outdoor fitness

Druk op de knop en de verlichting van atletiekpiste of Finse piste en outdoor fitness gaat aan. De knoppen staan op een paaltje bij het begin van de Finse piste. De verlichting werkt tussen zes uur 's ochtends en elf uur 's avonds, elke dag van het jaar, maar alleen als het echt donker is, niet bij valavond.