Sportsite De Leunen

Werken op de sportsite De Leunen
In de zomer van 2020 startte een aannemer met werken op de sportsite De Leunen. Zijn nog beschikbaar: de voetbalvelden A - C - E en de T-veldjes. 
Van 1 mei tot half juli 2021 zijn alle voetbalvelden gesloten voor onderhoud (inzaaien), behalve het A-veld en het C-veld.
Vanaf half juli 2021 zijn beschikbaar: het voetbalveld E en de T-veldjes.
Vanaf september 2021 zijn beschikbaar: de voetbalvelden C en E, de T-veldjes en twee van de drie geplande nieuwe voetbalvelden.
In januari 2022 is vermoedelijk het derde nieuwe voetbalveld klaar.

Op de sportsite De Leunen zijn voetbalvelden, twee beachvolleyterreinen, een atletiekpiste, een Finse piste en outdoor fitnesstoestellen.

 

Procedure

De atletiekpiste, de Finse piste en de outdoor fitnesstoestellen zijn voor iedereen gratis toegankelijk en kunt u niet reserveren.

Voetbalveld reserveren
Enkel aangesloten verenigingen kunnen reserveren, met een mail naar sport@geel.be. De reservatie is pas definitief na bevestiging van de dienst Sport.
Individuele spelers kunnen de terreinen gratis gebruiken als de terreinen vrij zijn.

Beachvolleyterrein reserveren
Aangesloten verenigingen kunnen reserveren met een mail naar sport@geel.be. De reservatie is pas definitief na bevestiging van de dienst Sport.
Individuele spelers kunnen niet reserveren, maar ze kunnen de terreinen wel gratis gebruiken als die niet gereserveerd zijn. Checken of de beachvolleyterreinen nog vrij zijn.

 

Meer info

Adres: Rauwelkoven 43, 2440 Geel

Verlichting atletiekpiste, Finse piste en outdoor fitness

Druk op de knop en de verlichting van atletiekpiste of Finse piste en outdoor fitness gaat aan. De knoppen staan op een paaltje bij het begin van de Finse piste. De verlichting werkt tussen zes uur 's ochtends en elf uur 's avonds, elke dag van het jaar, maar alleen als het echt donker is, niet bij valavond.