Sportsite De Leunen

De federale regering legt maatregelen op, om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Het overgrote deel van de sporthallen in het beheer van de stad zijn gesloten. Verenigingen, aangesloten bij een Geelse adviesraad, kunnen wel al beschikken over enkele openluchtterreinen.

 

    PRIJS RESERVEREN?
sportvelden zwembad open 10:00-22:00 gratis ja
sportsite De Leunen      
 Finse piste, atletiekpiste open gratis nee
 voetbalvelden B+D open 10:00-22:00 10 euro per uur ja
 andere voetbalvelden gesloten (ingezaaid) / /
 fitness,basketbal, cricket open gratis nee
 beachvolley open gratis ja
voetbalveld Vogelzang open 10 euro per uur ja


De aangesloten verenigingen kunnen ook een aantal openbare terreinen gebruiken... op De Leunen, nabij de sporthal Axion en op de parking Pas, zonder reservatie, gratis. De terreinen zijn blauw gemarkeerd op het document onderaan op deze pagina.

De verenigingen moeten zich houden aan de maatregelen van de overheid: afstand bewaren, groep niet groter dan 20 personen, coach aanwezig. De verenigingen raadplegen hierbij best de aanbevelingen van hun federatie.
TIP Op de website van Sport Vlaanderen zijn handige gedragscodes te vinden voor trainers, sporters en ouders.

Enkel Geelse verenigingen kunnen reserveren. Verenigingen die nog geen login hebben, sturen best een e-mail naar sport@geel.be.

 

Reserveren

 

Er zijn zes voetbalvelden, twee beachvolleyterreinen, een atletiekpiste, een Finse piste en weldra ook outdoor fitnesstoestellen. Mogelijke sporten: voetbal, korfbal, cricket, honkbal, atletiek, beachvolleybal, outdoor fitness, Finse piste.

Procedure

De atletiekpiste, de Finse piste en de outdoor fitnesstoestellen zijn voor iedereen gratis toegankelijk en kunt u niet reserveren.

Voetbalveld reserveren

Een voetbalveld moet u op voorhand reserveren.

Beachvolleyterrein reserveren

Het beachvolleyterrein is gratis toegankelijk. U moet niet op voorhand reserveren, maar het kan wel. Als u reserveert, bent u zeker dat u kunt spelen. 

Eerst registreren, dan reserveren

Als u een voetbalveld of beachvolleyterrein wilt reserveren via het internet, dan moet u zich eerst registreren.
Weet u niet of u al geregistreerd bent? Als u uw rijksregisternummer invult terwijl u al geregistreerd bent, dan laat het programma weten dat er al een account is met dat rijksregisternummer. Dat kan bijvoorbeeld zijn omdat u ooit een abonnement kocht bij het zwembad.
Bent u al geregistreerd en bent u uw wachtwoord en gebruikersnaam vergeten? Klik dan op Logingegevens vergeten.

Meer info

Adres: Rauwelkoven 43, 2440 Geel

Verlichting atletiekpiste, Finse piste en outdoor fitness

Druk op de knop en de verlichting van atletiekpiste of Finse piste en outdoor fitness gaat aan. De knoppen staan op een paaltje bij het begin van de Finse piste. De verlichting werkt tussen zes uur 's ochtends en elf uur 's avonds, elke dag van het jaar, maar alleen als het echt donker is, niet bij valavond.

Tijdens de coronacrisis kunt u de voetbalvelden B en D elke dag reserveren tussen 10 en 22 uur, voor een tijdspanne van maximum twee uur. Er is geen verlichting.