Stappenclash

Op 1 mei start de grote stappenclash tussen 173 Vlaamse steden en gemeenten. Registreer elke dag in de maand mei je aantal stappen. Dat kan via de app 10.000 stappen of via de 10.000 stappen website. De steden en gemeenten worden ingedeeld in vier categorieën, van klein naar groot. Per categorie is er een afzonderlijk klassement. Geel zit in categorie C (20.000-50.000 inwoners).
 

Ik stap Geel mee naar de overwinning!
De groep van de stad Geel heet gewoon Geel

Doen jullie mee als vereniging/organisatie, stimuleer de leden van jouw vereniging/organisatie dan om zich lid te maken van twéé groepen: zowel van de groep van de vereniging/organisatie, als van de groep van de stad Geel. Alleen zo worden jullie stappen meegeteld voor de stad Geel.

app

Met de 10.000 stappen app kun je handmatig stappen ingeven, maar je kunt er ook voor kiezen om de app te synchroniseren met je smartphone. Stappen vanuit Google Fit, Apple Health (Gezondheid), Fitbit of Garmin kunnen gekoppeld worden en dan gaat alles automatisch.

Alle basisfuncties die te vinden zijn in de stappenregistratietool op de website, kun je ook via de app bekijken: Je profiel, je badges, je groepen, personen die je volgt etc...
App en website zijn aan elkaar gelinkt, dus als je een profiel aanmaakt of stappen ingeeft via de website, dan staat dat profiel of die stappen ook in de app en omgekeerd.

De app is gratis beschikbaar voor Android en iOS.

wandeltip

Volg de wandelroute "Langs trage wegen in Geel-Centrum"

 

hoe maak je een nieuwe groep aan

  1. ga naar www.10000stappen.be
  2. klik in de zwarte balk op ‘Zoek een groep’
  3. klik op het vak waartoe je groep moet behoren (Bedrijven, Vrienden & familie, Onderwijsinstellingen, Andere, Gemeenten, Verenigingen)
  4. klik op de groene knop ‘Maak een nieuwe groep aan’
  5. geef een groepsnaam in, elke groepsnaam kan maar 1 keer voorkomen
  6. duid aan tot welke categorie je groep behoort
  7. voeg een groepsfoto toe, deze foto dient vierkant te zijn, pas de foto op voorhand aan
  8. kies voor een publieke groep of een privé groep
    een privé groep kan enkel bekeken worden door de leden van de groep en is niet zichtbaar op de pagina ‘zoek een groep’, personen kunnen enkel lid worden na uitnodiging van de beheerder