Starten met een bedrijf

Denkt u er aan om een eigen zaak te starten? U bent van harte welkom in Geel! De dienst Stadsontwikkeling en Kernversterkend Beleid ontvangt u graag voor een gesprek om uw plannen te bespreken. Onze medewerkers gidsen u door de wettelijke procedures en helpen u bij het aanvragen van de nodige vergunningen. Maak uw afspraak telefonisch op 014 56 60 90 of via mail.

Voor effectieve begeleidingen voor het starten van uw onderneming of bij complexere vraagstukken, zullen wij u gericht doorverwijzen naar diverse, bekwame spelers in de regio. (bv. Unizo, VOKA, …) 

Kernwinkelgebied

Wilt u uw handelszaak vestigen in het centrum van Geel, dan kunt u best contact opnemen met Jochen Vandeven, centrummanager. Hij geeft u graag meer informatie over de beschikbare panden, pop-ups, subsidie verhuis naar kernwinkelgebied, de acties van vzw Geel Centrum, enzoverder. U kunt de centrummanager bereiken op 014 56 60 92 of via jochen.vandeven@geel.be.

StartUp2440

In Geel ondersteunt Start-up 2440 jongeren bij de opstart van hun zaak. Enthousiaste leerkrachten en jeugdbegeleiders coachen jongeren tijdens het hele traject van pril idee tot succesvolle onderneming.

 Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO)

De website van het Agentschap Innoveren en Ondernemen bevat een schat aan informatie voor startende ondernemers. Download zeker hun brochure 'Mijn eigen zaak. Starten met kennis van zaken'. Hierin vindt u alle stappen - op weg naar een eigen onderneming - volledig en duidelijk uitgelegd.

Enkele interessante links: