Stedelijke sporthal Axion

Sinds 1 augustus zijn de sporthallen en openluchtterreinen weer open, op de gewone uren, maar enkel voor verenigingen die aangesloten zijn bij een Geelse adviesraad. Individuen kunnen niet reserveren.
De verenigingen moeten stipt arriveren en weer vertrekken. De kleedkamers en douches zijn niet open, de toiletten wel. De verenigingen ontsmetten het aangeraakte sportmateriaal en noteren de contactgegevens van alle aanwezigen. Die gegevens houden ze vier weken bij.
Sporten in groepsverband met plus 18-jarigen, mag in groepen van maximum 10 personen. Als er voldoende plaats is, kunnen meerdere groepen van maximum 10 personen gevormd worden. Sporten in groepsverband met min 18-jarigen, mag in groepen van maximum 50 personen. Mix geen plus 18 en min 18 door elkaar.
De veiligheidsmaatregelen moeten altijd gerespecteerd worden (afstand, handhygiëne).

 

Reserveren

Verenigingen die nog geen login hebben om te reserveren, sturen best een e-mail naar sport@geel.be.

 

De stedelijke sporthal Axion heeft een sporthal, een studio met judomatten, een studio met een houten vloer en vier squash courts. Mogelijke activiteiten: badminton, basketbal, dansen, fitness, handbal, korfbal, schoolsport, sportles, turnen, vechtsporten, verjaardagsfeest, volleybal, yoga, zaalvoetbal.

Procedure

U kunt de reservaties van de sporthallen online bekijken, dan weet u wat er nog vrij is. U ziet daar ook welke sporten u kunt beoefenen in de verschillende sporthallen.

U kunt de sporthallen ook online reserveren. Dat moet minstens twee werkdagen op voorhand. 

Een squash court reserveren moet minstens vijf uur op voorhand.

Meer info

Openingsuren

MA-VR  09:00-23:00  squash tot 22:00 
ZA 09:00-20:00   
ZO  09:00-20:00  

Axion is gesloten op 1 januari, Pasen, Pinksteren, heel de maand juli, 24 december, 25 december en 31 december.

Adres

Zwaarvoerdersspoor 4
2440 Geel
014 58 29 61

Oppervlakte (lengte x breedte x hoogte)

44 x 24 x 9