Studeerplekken in Geel

Geel wil studenten zowel doorheen het jaar als tijdens de blokperiodes (december-januari/mei-juni/augustus-september) een plekje bieden waar ze rustig kunnen studeren. Bent u op zoek naar een studeerplek? U kunt op verschillende locaties terecht.

Bibliotheek

De bibliotheek heeft een stille ruimte waar u kunt studeren. Buiten de blokperiodes is deze enkel open tijdens de openingsuren. Er zijn ook twee boxen waar u terecht kunt voor een groepswerk of om te studeren. Deze kunt u enkel gebruiken tijdens de openingsuren.

Tijdens de blokperiodes kunt u terecht in zaal Amaryllis om te studeren. Dit is met reservatie en openingsuren van 7 tot 23 uur.

Op deze websitepagina kunt u een studeerplek in de bibliotheek reserveren.

Meer info vindt u op deze websitepagina.

Zaal Amaryllis

Basisschool Larum

 

Technologiehuis/Cipal Schaubroeck

In januari zijn er in het Technologiehuis van 9 tot 17 uur twintig studeerplaatsen ter beschikking, uitgezonderd in het weekend en op feestdagen.

Volgen voorzieningen zijn aanwezig:

  • gratis koffiemachine met verschillende opties (warme chocomelk, cappuccino ...) en watermachine (plat en bruisend);
  • gratis frisdrank (cola en cola zero);
  • refter/keuken;
  • fruit/gezonde snacks.

Parkeren kan gratis in de parkeertoren (bovenste verdieping) en voor de fietsen zijn overdekte stallingen voorzien. Reserveren is verplicht. U doet dit via deze link.

Thomas More campus Geel (Hive)

In de Hive van Thomas More campus Geel kunt u ook terecht om te studeren. De openingsuren vindt u op deze websitepagina.