't Origineel

't Origineel is een plaats waar mensen uit verschillende culturen elkaar kunnen ontmoeten, activiteiten kunnen organiseren en een brug kunnen slaan naar de lokale samenleving. We moedigen mensen aan om te participeren aan gezamenlijke initiatieven.

Voor wie?

't Origineel biedt plaats aan mensen met een migratie - achtergrond om te experimenteren met 'zich verenigen'. Er wordt geen lidgeld gevraagd. Wel een engagement om samen met anderen de goede werking van het huis te bewaren in een bewonersvergadering en om deel te nemen aan gezamenlijke initiatieven.

't Origineel staat in principe open tot samenwerking met iedereen.

Meer info

Op zaterdag 1oktober organiseert 't Origineel in samenwerking met Mondiale Raad Geel "Gezelligste Picknick" op het terrein van de Bogaard.

Waneer?
zaterdag 1 oktober 2022 van 14 tot 18 uur.

Waar?
Jeugdcentrum de Bogaard

Wat?
Dit jaar organiseren dienst gelijke kansen, de verenigingen van 't Origineel en de Mondiale Raad Geel samen de "Gezelligste Picknick" met muziek en nazomerbar!

In 2019 ging de laatste keer de Langste Tafel door maar dit jaar werd het concept wat aangepast en gaan we voor de "Gezelligste Picknick"!

De picknick zal doorgaan op het terrein van Jeugdcentrum de Bogaard in Geel.

Wat staat er die dag te gebeuren?
Kom allemaal gezellig mee picknicken. Iedereen is welkom!
Breng je eigen picknick en dekentje/stoeltje mee om op te zitten op het grasplein van de Bogaard.

Er is een drankstand aanwezig van Oxfam Wereldwinkel Geel om iedereen te voorzien van een verfrissend drankje.

Je kan tijdens de picknick ook in gesprek gaan met de verschillende verenigingen van 't Origineel en de leden van de Mondiale Raad Geel.