Talentgericht werken met kinderen

Versterken van zelfvertrouwen en veerkracht

Duur van de workshop

3 uur

Spreker

Daniëlle Kole van de Blij met mij! academie

Inhoud

We worden allemaal met veel talenten geboren. Kinderen die weten wat hun talenten zijn en deze bewuster inzetten, zijn veerkrachtiger en zitten beter in hun vel. Ze kunnen ook makkelijker oplossingen bedenken voor problemen, hebben een beter zelfbeeld en ook contacten met anderen gaan gemakkelijker.

Toch kennen we kinderen waarbij dit minder soepel verloopt en die gedrag vertonen dat voor hen zelf en/of hun omgeving niet zo fijn is. Hoe kan je als leerkracht/begeleider met hen een positieve relatie opbouwen? Hoe kan talent herkennen en benoemen net helpen om samen aan die veerkracht en dat zelfbeeld te bouwen? In deze workshop zal de focus liggen op het vergroten van het welbevinden in de klas door talentgericht werk met praktische werkvormen en inzichten, en hierdoor direct inzetbaar.

Info over de spreker

Danielle Kole is trainer voor de Blij met mij! academie en werkt als kindercoach en loopbaanbegeleider in haar praktijk Talent&Co (Brasschaat).

Vanuit de Blij met mij! academie geeft ze opleiding in scholen aan leerkrachtenteams en Blij in de klas sessies.

Inschrijven

Heb je een top 3 (!verplicht) of top 5 gemaakt van de lezingen en workshops die je wil volgen? Ga dan naar het inschrijfformulier om je keuzes door te geven. 

Inschrijven