Technologiehuis

Gelegen aan de Cipalstraat 3 is het Technologiehuis een thuis voor techbedrijven in diverse sectoren: health, gaming, automotive, IoT & Smart City, cybersecurity… De aanwezige tech community inspireert en versterkt elkaar, en dit alles in een groene vruchtbare omgeving.

Het Technologiehuis wordt uitgebaat door Cipal. Naast een vestiging van Cipal Schaubroeck biedt het Technologiehuis ook onderdak aan startende en jonge technologiebedrijven. In een inspirerende omgeving vinden zij hier up-to-date en flexibele infrastructuur, praktische gemeenschappelijke diensten en laagdrempelig professioneel advies. Dit zorgt voor een welgekomen ontzorging zodat zij zich voluit kunnen focussen op hun kernactiviteiten.

Het Technologiehuis wordt ook ondersteund door Cipal DV, een intergemeentelijk samenwerkingsverband, dat 265 lokale besturen vertegenwoordigt en zijn diensten aanbiedt onder de naam C-Smart met een focus op slimme overheidstechnologie, smart cities en innovaties in het voordeel van de burger.

Website Technologiehuis