Testcentrum dringend op zoek naar vrijwilligers

Het Geelse testcentrum aan Ziekenhuis Geel zoekt onthaalvrijwilligers en vrijwilligers die de verpleegkundigen ondersteunen. Wil jij je steentje bijdragen? Stel je dan zeker kandidaat!

Het testcentrum aan Ziekenhuis Geel merkt een forse toename van het aantal testen. Per dag worden er ongeveer 200 personen getest, maar we verwachten dat dit de komende dagen en weken nog zal toenemen. Het testcentrum is daarom dringend op zoek naar vrijwilligers die een handje willen toesteken.

Wat wordt er van mij verwacht?

Het triagecentrum is zeven dagen op zeven open. Er zijn elke dag twee vrijwilligers nodig voor shiften van 13 u. tot 18 u. Je bent volledig vrij om meerdere shiften per week te doen, maar je bent ook meer dan welkom indien je maar om de paar weken kan. Elke dag dat het kan, is een enorme hulp voor het triagecentrum.

We zijn op zoek naar vrijwilligers voor twee taken:

  • onthaalfunctie: formulieren invullen van mensen die zich aanmelden voor een test
  • ondersteunen van de verpleegkundigen: kleine administratieve en logistieke taken die vrij divers en uiteenlopend zijn en je geen voorafgaande kennis voor moet hebben

Je wordt steeds vooraf voldoende gebrieft over de taak die je zal uitvoeren.

Stel je kandidaat

Wil je je als vrijwilliger inzetten? Vul dan dit formulier in.

Je hoeft enkel je voornaam, naam en e-mailadres in te geven. Eventueel ook je telefoonnummer. Vervolgens kruis je aan welke taak (je kunt ook beiden aanduiden als je ze beschikbaar bent voor allebei) je wilt opnemen en duid je aan op welke dagen je je kunt vrijmaken van 13 u. tot 18u.

Ik wil me kandidaat stellen

Gepubliceerd op woensdag 16 september 2020 10.26 u.