Ticketverkoop kerstmusical ‘Bobby, de elf’ start op 5 november

Op 14 en 15 december kun je in Geel naar goede gewoonte genieten van een prachtige kerstmusical. Honderden enthousiaste vrijwilligers voeren je mee in het magische en zelfgeschreven kerstverhaal van “Bobby, de elf”. Ideaal om je al helemaal in de kerstsfeer te brengen!

Voor de kerstmusical doet de stad beroep op de Geelse regisseur Ief Dams. In het door Ief geschreven kerstverhaal staat Bobby centraal. Als baby belandt Bobby in de zak van de Kerstman en reist helemaal mee naar de Noordpool, waar hij opgroeit tussen de elfen als een van hen. Terwijl de wereld langzaam vergeet waar Kerstmis echt om draait, ontdekt Bobby tot zijn verbazing wie hij echt is. Kan hij twee werelden samenbrengen en zo Kerstmis redden?

De voorstellingen van de kerstmusical vinden plaats op zaterdag 14 en zondag 15 december in zaal de Waai, Werft 28. Een voorstelling duurt telkens een klein uurtje. Op zaterdag 14 december wordt van 13 uur tot en met 21 uur elk uur een nieuwe voorstelling gespeeld. Op zondag 15 december is dat vanaf 13 uur tot en met 19 uur.

Online ticketverkoop

Tickets voor de kerstmusical “Bobby, de elf” zijn vanaf dinsdag 5 november om 10 uur online verkrijgbaar via www.visit-geel.be/tickets. Je kunt ze ook kopen in het infokantoor van dienst toerisme en stadsanimatie Geel en aan de balie van cultuurcentrum De Werft.

Volwassenen betalen 8 euro in voorverkoop terwijl de prijs aan de kassa voor hen 10 euro bedraagt. Voor kinderen jonger dan 14 jaar werd de verkoopprijs vastgelegd op 4 euro. Houders van een vrijetijdspas betalen 4 euro. Snel zijn is de boodschap, want het aantal tickets is beperkt!

Gepubliceerd op dinsdag 29 oktober 2019 12.15 u.