Vrijwilliger toezicht

Kun je je een paar dagen, een halve dag of een hele dag vrijmaken om toezicht te houden op het vaccinatiecentrum in Geel of Westerlo? Stel je dan kandidaat!

Stel je hier kandidaat

Functiebeschrijving

Als toezichter kijk je toe op het goede verloop van de vaccinatiestrategie in het vaccinatiecentrum. Je staat burgers in het vaccinatiecentrum op een klantvriendelijke manier te woord.

Je controleert de temperatuur van burgers die zich aanbieden in het vaccinatiecentrum. Je controleert ook of de burger die zich aanbiedt zijn identiteitskaart en registratiebewijs bij zich heeft. Je houdt toezicht in de wachtruimte na de vaccinatie en bent alert voor mogelijke nevenwerkingen bij burgers. In geval van een medische reactie ontbied je de verantwoordelijke arts.

Je zorgt dat de vastgelegde flow van vaccinaties goed verloopt. Je reageert en handelt actief wanneer burgers de vaccinatieflow niet volgen. Je reageert gepast en assertief in geval van calamiteiten.

Waar vind je de vaccinatiecentra?

  • Zaal De Waai, Werft 28, 2440 Geel. De Waai is gelegen in het Geelse centrum, tussen cultuurcentrum de Werft en Studio Geel.
  • Zaal De Zoerla, Gevaertlaan 1 in Zoerle-Parwijs (Westerlo)

Interesse

Interesse? Onderaan vind je de volledige functiebeschrijving.

Stel je kandidaat via dit formulier.

Heb je vragen?

Stuur een mailtje naar vaccinatie@geel.be.