Tour de Jaune

De wielerfanaten onder onze sportleerkrachten hebben twee fietsroutes voor u uitgestippeld en bewegwijzerd. Er is een "korte" route van 35 km en een stevige route van 80 km, voor de getrainde fietser. Het zijn weer pareltjes, de routes. U fietst vooral langs binnenwegen en door alle Geelse deeldorpen. De routes zijn bewegwijzerd van 13 tot en met 24 mei 2021. Na 24 mei is het evenement afgelopen.

StartplekkenĀ 
Voor beide routes kunt u makkelijk parkeren en starten op de parking Pas aan het zwembad (Fehrenbachstraat 26 a). Als u de route van 80 km doet, kunt u ook makkelijk parkeren en starten aan de kerk van Winkelomheide (Kemeldijk), aan de kerk van Ten Aard (Vaartstraat 67) en aan de voetbalpleinen van KFC Zammel (Grootveld 1). Onderweg wijzen de wegwijzers u de weg.

GPX-bestanden
Heeft u een fiets-gps? Dan kunt u de gpx-bestanden onderaan op deze pagina downloaden. De gpx-bestanden hebben de parking Pas aan het zwembad als startpunt, u selecteert best niet "navigeren naar het standpunt", tenzij u wil starten aan het zwembad.

Fiets veilig
Respecteer de wegcode, de andere weggebruikers en de natuur.

Wegwijzer verdwenen?
Als u de indruk heeft, dat een belangrijke wegwijzer is verdwenen, stuur dan een e-mail naar sport@geel.be. Hartelijk dank!