Tour de Jaune

Onze sportleerkrachten hebben weer een Tour de Jaune voor u uitgestippeld, een fietsroute van 81,5 km. De route is opnieuw een pareltje geworden, u fietst langs binnenwegen en door alle Geelse deeldorpen. De route is bewegwijzerd van 26 mei tot en met 6 juni 2022. Na 6 juni is het evenement afgelopen en halen we de wegwijzers weg.
 

Startplek 
U kunt parkeren en starten op de parking Pas aan het zwembad (Fehrenbachstraat 26 a). U kunt ook parkeren en starten aan de kerk van Winkelomheide (Kemeldijk), aan de kerk van Ten Aard (Vaartstraat 67) en aan de voetbalpleinen van KFC Zammel (Grootveld 1). Onderweg wijzen onze fluogele wegwijzers u de weg.
 

Fietsen voor het goede doel
Deelname aan de Tour de Jaune is gratis, maar u kunt de actie OEKRAÏNE 12-12 wel sponsoren, via de QR-code van Tour de Jaunefan IMMO SP. De QR-code verschijnt weldra op deze pagina. Immo SP schrijft uw bedrag integraal over naar Oekraïne 12-12 en legt een Tour de Jaune goodiebag voor elke sponsor klaar aan de kassa van het zwembad. U kunt de goodiebag afhalen van 26 mei tot en met 12 juni, de kassier noteert uw naam. Op feestdag 5 juni is het zwembad gesloten.
 

GPX-bestand
Heeft u een fiets-gps? Dan kunt u het gpx-bestand vanaf 26 mei onderaan op deze pagina downloaden. Lukt het niet de bijlage te openen? Stuur gerust een mail naar sport@geel.be met "gpx Tour de Jaune" als onderwerp, dan mailen we u het gpx-bestand.
Het gpx-bestand heeft de parking Pas aan het zwembad als startpunt, u selecteert best niet "navigeren naar het standpunt", tenzij u wil starten aan het zwembad.
 

Fiets veilig
Respecteer de wegcode, de andere weggebruikers en de natuur.
 

Wegwijzer verdwenen?
Als u de indruk heeft dat een belangrijke wegwijzer is verdwenen, stuur dan een e-mail naar yannick.kegeleers@geel.be. Hartelijk dank!