Tour de Jaune

Onze sportleerkrachten hebben weer een gloednieuwe Tour de Jaune voor je uitgestippeld, een fietsroute van 85 km. De route is opnieuw een pareltje geworden, je fietst langs binnenwegen en door alle Geelse deeldorpen. De route is bewegwijzerd van 26 mei tot en met 5 juni 2023. Na 5 juni is het evenement afgelopen en halen we de wegwijzers weg.
 

Startplek 
Je kunt parkeren en starten op de parking Pas aan het zwembad (Fehrenbachstraat 26 a). Je kunt ook starten aan De Bloemfabriek in Ten Aard (Kanaaldijk 14), aan de kerk van Bel (Bel) en aan de Sint-Luciakerk van Oosterlo (Eindhoutseweg). Onderweg wijzen onze fluogele wegwijzers je de weg.
 

GPX-bestand
Heb je een fiets-gps? Dan kun je het gpx-bestand onderaan op deze pagina downloaden. Lukt het niet de bijlage te openen? Stuur gerust een mail naar sport@geel.be met "gpx Tour de Jaune" als onderwerp, dan mailen we je het gpx-bestand.
Het gpx-bestand heeft de parking Pas aan het zwembad als startpunt, je selecteert best niet "navigeren naar het standpunt", tenzij je wil starten aan het zwembad.
 

Fiets veilig
Respecteer de wegcode, de andere weggebruikers en de natuur.
 

Wegwijzer verdwenen?
Als je de indruk hebt dat een belangrijke wegwijzer is verdwenen, stuur dan een e-mail naar ruben.engelen@geel.be. Hartelijk dank!