Twee weekends hinder op E313 ter hoogte van Geel-Oost

Tijdens de laatste twee weekends van juni voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) werken uit op de E313 ter hoogte van het op- en afrittencomplex Geel-Oost. In de richting van Antwerpen worden enkele brugvoegen van de snelwegbrug over de Nieuwe Baan vernieuwd. Het verkeer richting Antwerpen moet tijdens de werken plaatselijk over één rijstrook rijden.

Op de E313 ter hoogte van het op- en afrittencomplex Geel-Oost zijn enkele brugvoegen aan vernieuwing toe. De werken situeren zich op de snelwegbrug over de Nieuwe Baan in de richting van Antwerpen. De werken vinden plaats tijdens de weekends van 18-19 en 25-26 juni. Er wordt telkens gewerkt van vrijdagavond 20 uur tot maandagochtend 5 uur.

  • Fase 1: weekend 18 en 19 juni
  • Fase 2: weekend 25 en 26 juni

Hinder richting Antwerpen

Tijdens de werken moet het verkeer op de E313 richting Antwerpen plaatselijk over één rijstrook passeren in plaats van twee. Het op- en afrittencomplex Geel-Oost blijft steeds volledig open. Voor het verkeer op de E313 richting Hasselt is er geen hinder.

Weersgevoelig

Werken aan brugvoegen zijn steeds erg weersgevoelig. Bij regenweer kan de huidige planning nog wijzigen. De meest actuele informatie vind je online.

Gepubliceerd op donderdag 16 juni 2022 16.46 u.