U voelt zich ziek?

Wat moet u doen als u zich ziek voelt?

1. Neem telefonisch contact op met uw huisarts. Ga niet naar de wachtzaal of het ziekenhuis! Ga enkel naar spoed wanneer u dringend medische hulp nodig hebt.

2. Uw huisarts bepaalt of een consultatie nodig is en maakt indien nodig voor u een afspraak in de tijdelijke consultatieruimte/triagecentrum voor een coronatest.

  • Uw huisarts zal u de nodige richtlijnen geven.
  • Ga niet op eigen initiatief naar de consultatieruimte, u kunt er enkel terecht na afspraak.
  • Ga enkel naar spoed wanneer u dringend medische hulp nodig hebt.

3. Blijf in quarantaine vanaf dat je weet dat je een coronatest moet ondergaan! Ook als u zich niet ziek voelt of denkt dat het resultaat negatief gaat zijn, is dit nodig. Het is dus zeker niet de bedoeling dat u na uw bezoek aan het triagecentrum bijvoorbeeld uw kinderen nog gaat ophalen of boodschappen doet.

Afspraak in het triagecentrum? U vindt het triagecentrum in de turnzaal van de basisschool Kogeka. U bereikt het via de bezoekersparking van Ziekenhuis Geel. U hoeft u dus niet aan te melden aan het onthaal van het ziekenhuis, u kunt rechtstreeks naar het triagecentrum gaan via de parking. Let op! U kunt enkel terecht in het triagecentrum na contact met uw huisarts die een afspraak voor u maakt.