Updates Dr.-Van de Perrestraat

Updates over de aanleg van verhoogde fietspaden aan vijf kruispunten in de Dr.-Van de Perrestraat. Alle updates die over deze werken verstuurd werden via WhatsApp en de nieuwsbrief (specifiek over deze werken) kunt u op deze pagina nalezen.

Stel hier uw vraag Algemene info over de werken

Update 30/9/2022: start werken

De aannemer heeft de vorige werf ondertussen afgerond en kan starten aan het kruispunt Helleblok. Als het weer het toelaat, starten de werken op maandag 3 oktober.


Update 27/9/2022: werken uitgesteld door slecht weer

De aannemer zou vandaag normaal gestart zijn met de werken aan het kruispunt met Helleblok. Deze werken zijn zeer weersgevoelig, vooral regen is een probleem. Door de regen van de voorbije dagen heeft de aannemer een andere werf nog niet afgewerkt en het blijft ook de komende dagen regenachtig. Daarom worden de werken uitgesteld. Zodra een nieuwe datum gekend is, volgt er een een update.


Update 22/9/2022: werken starten op 27/9

De aannemer start op dinsdag 27/9/2022 (een dag later dan in de vorige update aangekondigd) met het plaatsen van de signalisatie aan en het opbreken van het kruispunt Helleblok. Vanaf dinsdag 27/9 zal er geen doorgang meer mogelijk zijn op dat kruispunt.


Update 9/9/2022: Vanaf 26/9 werken aan het kruispunt met Helleblok

  • In het stadsmagazine InfoGeel van september kon je dit bericht lezen over de werken aan vijf kruispunten van zijstraten met Dr.-Van de Perrestraat. Ondertussen verwittigde de aannemer de stad dat de begindatum verschuift naar 26 september (in plaats van 19 september).
  • De aannemer start op 26/9 aan het kruispunt van Dr.-Van de Perrestraat met Helleblok. Als alles vlot verloopt, werkt de aannemer maximum drie weken aan een kruispunt. 

De definitieve plannen en algemene info over de werken kun je ook raadplegen op www.geel.be/dvdperrestraat

Gepubliceerd op vrijdag 9 september 2022 14.18 u.