Hoe geraak ik in het vaccinatiecentrum?

Adres vaccinatiecentrum voor inwoners van Geel, Laakdal en Meerhout:

Markt 12 met de ingang via Palingstraat

Met de fiets of te voet

Woon je in de buurt van het vaccinatiecentrum, kom dan te voet of met de fiets. Er zijn 
fietsparkings voorzien vlakbij de ingang. 

Met de auto

  • Vermijd de drukte in het Geelse centrum en volg de route via de Geelse ring en de bereikbaarheidsas ‘Baantveld’. Bezoekers van het vaccinatiecentrum kunnen gratis parkeren achter de gebouwen van de FOD Financiën, geef Werft 67 in als adres voor de parking. Hou er rekening mee dat je nog een stukje moet wandelen
  • Heb je een parkeerkaart voor personen met een handicap? Er zijn speciale parkeerplaatsen voorzien aan het vaccinatiecentrum. 

Wandelroute vanaf de parking

  • Wandel van de parking naar het vaccinatiecentrum langs de bibliotheek, café de Werft, het stadhuis in de richting van de Sint-Amandskerk. Daar ziet u de ingang van het vaccinatiecentrum aangegeven. 

Minder Mobielen Centrale (MMC)

Een burger met vaccinatie-oproep die minder mobiel is en geen oplossing heeft via familie of buren, neemt contact op met gemeentelijke mindermobiele-centrale (MMC). 

Elke werkdag tussen 9 en 12 uur is de MMC bereikbaar voor vervoersvragen op het telefoonnummer 014 56 71 25.

Met het openbaar vervoer

Vanuit Meerhout, Laakdal en de Geelse deeldorpen vertrekken er dagelijks bussen naar het
Geelse centrum. Check de vertrektijden van de halte waar je wil opstappen. Dat kan bij de halteplaats zelf of online met de realtime routeplanner van De Lijn: www.delijn.be/nl/routeplanner. Telefonisch kan je contact opnemen met De Lijn op het nummer 070 220 200 (€0.30/min).