Hoe geraak ik in het vaccinatiecentrum?

Met de fiets of te voet

Woon je in de buurt van het vaccinatiecentrum, kom dan te voet of met de fiets. Er zijn extra
fietsparkings voorzien vlakbij de ingang. 

Met de auto

  • Vermijd de drukte in het Geelse centrum en volg de route via de Geelse ring en de bereikbaarheidsas ‘Baantveld’. Bezoekers van het vaccinatiecentrum kunnen gratis parkeren achter de gebouwen van de FOD Financiën, geef Werft 67 in als adres voor de parking. 
  • Heb je een parkeerkaart voor personen met een handicap? Er zijn speciale parkeerplaatsen voorzien in in de buurt van De Waai. Volg de parkeerroute voor personen met een handicap. Het adres van deze parking is Werft 28.
    Aandacht: Tijdens de dinsdag- en zaterdagmarkt is de Patronaatstraat afgesloten maar is een doorgangsweg voorzien vlak voor en evenwijdig met het stadhuis zodat je toch vlot naar deze parking kunt rijden.

Bekijk de aanrijroutes hiernaast op de kaart of in dit pdf-bestand

* Van 14 juni tot midden juli vernieuwt Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) het wegdek van de Westelijke Ring (R14). Dit gebeurt gefaseerd om de hinder voor het verkeer te beperken. Het verkeer op de ring blijft mogelijk op één rijstrook. Hou er rekening mee dat uw rit van en naar het vaccinatiecentrum mogelijk iets langer duurt. 

Wandelroute vanaf de parking

  • Wandel van de parking naar het vaccinatiecentrum langs de bibliotheek, café de Werft en de ingang van cc de Werft. Daar ziet u de ingang van het vaccinatiecentrum aangegeven. 
  • Als je buitenkomt, ga dan naar rechts (naast de cinema en achterzijde bib) en volg de pijlen naar de parking. Zo kruisen de mensen die het vaccinatiecentrum verlaten de mensen die aankomen nergens en wordt het niet te druk op één plaats. 

Minder Mobielen Centrale (MMC)

Een burger met vaccinatie-oproep die minder mobiel is en geen oplossing heeft via familie of buren, neemt contact op met gemeentelijke mindermobiele-centrale (MMC). 

Elke werkdag tussen 9 en 12 uur is de MMC bereikbaar voor vervoersvragen op het telefoonnummer 014 56 71 25.

Met het openbaar vervoer

Vanuit Meerhout, Laakdal en de Geelse deeldorpen vertrekken er dagelijks bussen naar het
Geelse centrum. Check de vertrektijden van de halte waar je wil opstappen. Dat kan bij de halteplaats zelf of online met de realtime routeplanner van De Lijn: www.delijn.be/nl/routeplanner. Telefonisch kan je contact opnemen met De Lijn op het nummer 070 220 200 (€0.30/min).