Vervaldatum Geelse cadeaubonnen opnieuw verlengd

De Geelse cadeaubon is voor de Gelenaars een populair cadeau om te geven en te krijgen. Jaarlijks worden vele cadeaubonnen gekocht en ook weer gebruikt bij onze Geelse handelaars. Door de twee verplichte sluitingen dit jaar, was het moeilijker om de cadeaubonnen te gebruiken. Daarom verlengt de stad de cadeaubonnen nogmaals.

Omdat de handelaars dit jaar al twee keer volledig moesten sluiten (maart-mei en oktober-november) en in de zomer en ook tijdens de feestdagen winkelen nog steeds enkel volgens strikte richtlijnen kon/kan, was en is het moeilijker om de cadeaubonnen te gebruiken bij de handelaar die jij verkiest.

Verlenging tot 31 december 2021

Daarom heeft Stad Geel voor de tweede keer beslist om de vervaldatum van alle cadeaubonnen, die tussen 1 maart 2019 en 30 juni 2020 gekocht zijn (en nog niet gebruikt werden), te verlengen tot 31 december 2021. Alfa-Zet Systems, het bedrijf dat het technisch proces achter de aankoop en ontwaarding van de cadeaubonnen beheert, heeft de vervaldatum van de cadeaubonnen verlengd. De onderneming voert deze verlenging opnieuw kosteloos uit om de Geelse inwoners en ondernemers te steunen in deze (economisch) moeilijke periode.

Zelf niets doen

Heb jij dus nog één of meerdere cadeaubonnen in je bezit die vervallen in de periode van maart 2020 tot juni 2021? Dan hoef je je geen zorgen te maken. Je kunt je cadeaubonnen nog tot 31 december 2021 gebruiken bij onze Geelse handelaars en binnenkort hopelijk ook weer bij onze Geelse horeca!

Bekijk hier de lijst van de deelnemende handelaars: https://www.geel.be/cadeaubon

Gepubliceerd op dinsdag 8 december 2020 11.26 u.