Vervaldatum Geelse cadeaubonnen verlengd omwille van coronacrisis

De Geelse cadeaubon is voor de Gelenaars een populair cadeau om te geven en te krijgen. Jaarlijks worden vele cadeaubonnen gekocht en ook weer gebruikt bij de Geelse handelaars. Omdat de handelaars gesloten zijn, kun je momenteel de cadeaubonnen niet gebruiken. Heb je een cadeaubon en vervalt die bijna? Geen nood, de vervaldatum is verlengd tot 31 december 2020.

Omwille van de coronamaatregelen kunnen de Geelse cadeaubonnen sinds half maart niet gebruikt worden bij de Geelse ondernemers (kleinhandel en horeca). Cadeaubonnen die tijdens de coronaperiode vervallen, kunnen dus niet gebruikt worden door Gelenaars en ook niet geïnd worden door de handelaars.

Stad Geel heeft daarom beslist om de vervaldatum van alle cadeaubonnen, die tussen 1 maart 2019 en 31 augustus 2019 gekocht zijn (en nog niet gebruikt werden), te verlengen tot 31 december 2020. Alfa-Zet Systems, het bedrijf dat het technisch proces achter de aankoop en ontwaarding van de cadeaubonnen beheert, heeft de vervaldatum van de cadeaubonnen al verlengd. De onderneming voert deze verlenging kosteloos uit om de Geelse inwoners en ondernemers te steunen in deze (economisch) moeilijke periode.

Heb jij dus nog één of meerdere cadeaubonnen in je bezit die vervallen in de periode van maart tot augustus 2020? Dan hoef je je geen zorgen te maken. Van zodra de Geelse ondernemers hun deuren weer kunnen en mogen openen, kun je er weer terecht om een leuk geschenk te kopen!

Gepubliceerd op donderdag 30 april 2020 14.43 u.