Vlaanderen Feest!

Vlaanderen Feest! vindt elk jaar plaats naar aanleiding van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap en stimuleert 11 dagen lang een ‘feestival’ van geanimeerd gemeenschapsleven.

De editie 2019 begint met een openingsweekend (van 28 t.e.m. 30 juni) en loopt daarna verder doorheen de Vlaamse feestweek (van 4 t.e.m. 10 juli) om te eindigen op de Vlaamse feestdag van 11 juli. Organiseer je in die periode een straatfeest, een buurtinitiatief of een plaatselijke verenigingsactiviteit? Word dan lokale organisatiepartner voor Vlaanderen Feest! en maak kans op een tussenkomst tot 175 euro. De voorwaarden en het inschrijvingsformulier vind je op http://www.vlaanderenfeest.eu/.

Subsidies stad Geel

Ook stad Geel geeft subsidies voor straat-, wijk- of dorpsfeesten. Voor een straat- en wijkfeest bedraagt de subsidie maximum 75 euro, voor een feest in een deeldorp is dat maximum 1 500 euro. De voorwaarden en aanvraagformulieren vind je op www.geel.be/subsidie-straatfeesten. Let op: de aanvragen moeten ten laatste een maand voor de activiteit ingediend worden.

Gepubliceerd op donderdag 23 mei 2019 14.57 u.