Heb je vragen over het Groeipakket?

In Vlaanderen heeft elk kind recht op het Groeipakket. Voor sommige gezinnen zijn er extra tegemoetkomingen. Wil je weten waar je recht op hebt of heb je andere vragen, kom langs tijdens een van de zitdagen of vraag een online consultatie aan! Het Agentschap Uitbetaling Groeipakket houdt een maandelijkse zitdag in elke gemeente (Geel, Laakdal, Meerhout), in samenwerking met het Huis van het Kind. De volgende zitdag is op maandag 22 april.

Je kunt langskomen voor een aanvraag van je startbedrag of rond alle andere vragen over het groeipakket. Je kunt hieronder een afspraak maken om fysiek langs te komen of voor een online consultatie. De volgende zitdagen in Geel zijn op maandag 22 april en maandag 24 juni. 

Maak afspraak

De zitdagen vinden plaats in het Huis van het Kind in Geel, of in het gemeentehuis in Laakdal of Meerhout. Kijk gerust naar een datum die past. Je bent ook welkom op een zitdag in een omliggende gemeente, als de datum in jouw stad niet goed uitkomt!

Meer info over Huis van het Kind Geel-Laakdal-Meerhout en over het Groeipakket vind je op hun website en de flyer onderaan. 

Gepubliceerd op maandag 15 april 2024 11.30 u.