Wil je vrijwillig jongeren ondersteunen? Ontdek YAR!

YAR Vlaanderen biedt jongeren (15-21 jaar) in moeilijkheden een kans om hun leven weer op de sporen te krijgen. En zij zijn op zoek naar vrijwilligers!

YAR, of Youth at Risk, focust zich op jongeren tussen 15 en 21 jaar die problemen ondervinden op verschillende levensdomeinen. YAR Coaching en YAR Wonen zijn de centrale programma’s. Deze programma’s laten jongeren ervaren dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor de keuzes die ze maken. En dat bewust keuzes maken┬áde eerste stap is om je leven of woonsituatie zelf in handen te nemen.

YAR zoekt vrijwilligers

YAR Vlaanderen is voor de provincie Antwerpen op zoek naar vrijwillige medewerkers die geloven dat jongeren deze kans verdienen en hen hierin willen ondersteunen. Iets voor jou? Op een infoavond krijg je een duidelijk beeld van de werking van YAR Vlaanderen, van de mogelijke vrijwilligerstaken die je kunt opnemen en van de resultaten die met het programma bereikt worden.

Infoavond in de bib

Interessant? Kom op donderdag 29 augustus om 17 uur naar de bibliotheek en ontdek YAR Vlaanderen. Inschrijven kan via nick.jansen@yarvlaanderen.be. Wie weet coach jij binnenkort een jongere, en help je zo hem of haar opweg om het leven in eigen handen te nemen.

Gepubliceerd op dinsdag 13 augustus 2019 9.19 u.