Wereldfeest!

Wereldfeest Brengt Verschillende Culturen Samen in Stadspark Geel

Op zaterdag 15 juni wordt het stadspark van Geel omgetoverd tot een bruisend centrum van culturele uitwisseling tijdens het jaarlijkse Wereldfeest, georganiseerd door 't Origineel en vzw Aif+. Dit evenement, dat van 12:00 tot 24:00 uur plaatsvindt, biedt een unieke gelegenheid om de diverse culturele verenigingen van Geel te ontdekken, te proeven en te beleven.

Een Dag Vol Smaken en Optredens

Vanaf de middag kun je genieten van heerlijke gerechten uit de wereldkeuken, bereid door multiculturele verenigingen die hun culinaire tradities met trots delen. Of je nu zin hebt in exotische smaken of nieuwsgierig bent naar nieuwe gerechten, de eetkraampjes hebben voor ieder wat wils. Naast het culinaire aanbod is er de hele dag door een rijk programma van optredens en acts. Laat je verrassen door de kleurrijke dansvoorstellingen, meeslepende muziekoptredens en inspirerende theaterstukken die je meenemen op een reis door verschillende culturen.

In Dialoog met de Wereld

Het Wereldfeest is meer dan alleen genieten van lekker eten en leuke optredens; het is een kans om in dialoog te treden met mensen uit verschillende achtergronden. Bezoek de standjes van de verenigingen, leer over hun tradities en gewoonten, en ontdek de verhalen die hen verbinden. Het festival bevordert begrip en verbroedering in de gemeenschap van Geel, en biedt een platform voor wederzijds respect en leren.

Een Swingende Avond

Wanneer de avond valt, barst het feest echt los. Twee getalenteerde dj's brengen wereldmuziek ten gehore, die iedereen uitnodigt om mee te dansen. Of je nu houdt van opzwepende ritmes of liever ontspant bij melodieuze klanken, de avond biedt een muzikale reis om nooit te vergeten.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

AIF vzw

Filter op categorie