Werken Kasterlee centrum en Turnhoutsebaan

Vanaf oktober start Kasterlee met de heraanleg van de Markt en de toegangswegen Geelsebaan, Retiesebaan, Pastorijstraat en Turnhoutsebaan.
  • De Pastorijstraat is vanaf dinsdagmorgen 1 oktober t.e.m. vrijdagavond 4 oktober volledig afgesloten in beide richtingen, en dit van aan de kerk tot aan de Kapelstraat.
  • Van 4 oktober tot en met 21 oktober geldt in de Pastorijstraat éénrichtingsverkeer van de kerk naar de Noord-Zuidlaan.
  • Van 14 oktober tot en met 21 oktober geldt op de Turnhoutsebaan éénrichtingsverkeer, vanaf de Noord-Zuidlaan (N19) richting kerk.
  • De Markt wordt aan de kant van Schoenen Snoeys afgesloten vanaf donderdag 17 oktober tot en met maandagavond 21 oktober.
     

Uitgebreide info vind je op https://www.aquafin.be/nl-be/particulieren/waar-werken-we/kas3016-riolerings-en-wegeniswerken-de-met. Via deze website kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief.

Vernieuwing wegdek Turnhoutsebaan richting Turnhout

Het Agentschap Wegen en Verkeer vernieuwt vanaf 7 oktober 2019 op de Turnhoutsebaan (N19) in Kasterlee gedurende twee weken het asfalt van de rijweg richting Turnhout. De werfzone strekt zich uit over ongeveer 1,2 kilometer vanaf de aantakking N19 richting centrum tot aan het kruispunt met Kleinrees en Vekemans. De werkzone wordt afgesloten voor gemotoriseerd verkeer, dat tijdelijk over één rijstrook in elke richting op de andere weghelft rijdt (rijrichting Kasterlee). 

meer info: https://wegenenverkeer.be/werken/vernieuwing-wegdek-turnhoutsebaan-richting-turnhout

Gepubliceerd op donderdag 3 oktober 2019 12.12 u.