Wil je mensen helpen om energie te besparen of hun woning te renoveren?

Heb jij zin om andere gezinnen te ondersteunen in het slimmer omgaan met energie? Wil jij gezinnen helpen om een halt toe te roepen aan hun stijgende energiefactuur? Word dan vrijwillig energiemeester!

Zo ga je mee als één van de HUISdokters gezinnen begeleiden die thuis energie willen besparen, maar zelf niet weten hoe ze eraan moeten beginnen. Als energiemeester word je het aanspreekpunt van die gezinnen en help je ze verder met hun vragen.

Hoe je je rol als energiemeester invult, bepaal je voor een groot deel zelf, maar je kan hoe dan ook op veel ondersteuning rekenen:

  • Je krijgt een basisopleiding van IOK en Kamp C tot energiemeester, voorkennis is dus niet vereist.
  • Je kunt deelnemen aan interessante uitstappen om bij te leren en ervaringen te delen met collega energiemeesters.
  • Je kunt met al je vragen en steun steeds terecht bij energiehuis Kempen.
  • Je krijgt de nodige hulpmaterialen en technische snufjes ter beschikking.

Uiteraard kies je zelf hoeveel gezinnen je wil begeleiden.

Interesse?

Wil je je op te geven als kandidaat-energiemeester, registreer je dan vrijblijvend via https://www.kempen2030.be/energiemeester. Voor meer informatie kan je terecht op www.energiehuiskempen.be/huisdokter of via 014 57 88 26.

Zelf raad vragen aan een energiemeester?

Heb je zelf renovatieplannen of wil je energie besparen? Vraag dan een bezoek aan van de HUISdokter. Schrijf je in via www.energiehuiskempen.be/huisdokter of via 014 56 27 88. Meer informatie vind je ook in dit eerdere bericht op onze website

Gepubliceerd op vrijdag 10 december 2021 9.06 u.