Woonzorgcentrum steunt vzw Al-arm met Warmste Week

Het Geelse woonzorgcentrum Wedbos zette zich de voorbije weken in voor de Warmste Week. De opbrengst gaat naar de vzw Al-arm, een vereniging waar armen het woord nemen. Op donderdag 21 november kreeg de vzw Al-arm te horen wat de opbrengst is, een opbrengst van ongeveer 4000 euro!

De actie van WZC Wedbos liep van 3 oktober tot 21 november. Elke donderdag zorgde een afdeling op haar beurt voor een snack, maaltijd of dessert voor de medewerkers, vrijwilligers, voorbijgangers … van het Sociaal Huis. Op het menu stonden onder andere spaghetti, pompoensoep en quiche. De afdelingen die meewerkten waren de Berk, de Beuk, de Linde, de Wilg, de facilitaire dienst, het directieteam, de keuken en Paran, kortom het hele woonzorgcentrum!

Op donderdag 21 november kreeg de vzw Al-arm tijdens de slotavond te horen wat de opbrengst van de actie is. Ongeveer 4000 euro komt via de Warmste Week hun richting uit. De slotavond werd een ‘warm’ samenzijn van de bewoners van het woonzorgcentrum, hun familie, vrijwilligers en medewerkers.

Gepubliceerd op dinsdag 26 november 2019 10.47 u.