Zeggetons, geef je idee voor Geel

Dit jaar bepaalt stad Geel waar ze de komende zes jaar werk van maakt. Dat legt de stad vast in het meerjarenplan 2020-2025. Op basis van de resultaten van de voorbije inspraakmomenten en het bestuursakkoord heeft het bestuur beleidsdoelstellingen of thema’s bepaald. Die vormen de kapstok voor de verdere acties die de stadsdiensten uitwerken.

De stad wil graag weten wat jij belangrijk vindt. 

Om acties voor het nieuwe meerjarenplan uit te werken, organiseert de stad nu een participatieronde. Zo kan de stad nog een stapje verder zetten en concrete ideeën bij alle inwoners verzamelen. Waar lig jij wakker van? Wat moet de stad als eerste aanpakken? Denk je aan concrete oplossingen of acties? Of misschien heeft de stad een thema over het hoofd gezien? Tot 30 juni kun je jouw idee posten via www.ideevoorgeel.be of een gele briefkaart in een gele brievenbus deponeren.

Ideeënavond Zeggetons

Iedereen is welkom op Zeggetons op woensdag 19 juni. Daar kun je verder meedenken over de ideeën die voor Geel op tafel liggen. Je bent van harte welkom om je steentje bij te dragen in De Waai om 19.00 uur. Geef een seintje als je komt op www.geel.be/zeggetons, maar ook zonder inschrijving ben je welkom.

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Filter op categorie