Zelfstandig verpleegkundigen - formeel engagement

Voor de bestrijding van de pandemie van het Sars-CoV-2-Virus organiseren Geel en Westerlo net als zoveel andere steden en gemeenten vaccinatiecentra. Het is de bedoeling op zo kort mogelijke tijd zo veel mogelijk mensen te beschermen tegen het virus zodat we het normale leven kunnen hervatten. Zo’n grote vaccinatiecampagne kan alleen maar slagen als we ook voldoende medisch geschoolde medewerkers kunnen inzetten. Wij nodigen u graag uit om onze vaccinatiecampagne mee te helpen slagen.

 

Voor wie?

U heeft mogelijk eerder al gereageerd op een oproep voor medewerker voor het vaccinatiecentrum. Hierdoor hebben wij een beeld gekregen van het enthousiasme van de verpleegkundigen uit de regio. Omdat u als zelfstandige verpleegkundige actief bent, moeten wij voor u een andere procedure volgen. Omdat wij met u geen arbeidscontract kunnen afsluiten, is er een ander formeel engagement nodig waarbij u zich ter beschikking stelt van een of beide vaccinatiecentra om verpleegkundige taken uit te voeren. Dit kunt u geven door ons bijgevoegd formulier terug te bezorgen. U wordt dan formeel opgenomen in de lijst van verpleegkundigen waarop we beroep kunnen doen.

Voorwaarden

Iedereen die aan alle voorwaarden van diploma of visum en vaccinatie voldoet, en minstens 8 uur per week beschikbaar is, zal ingeschakeld worden. 

Procedure

  • U kan heel eenvoudig ons digitaal formulier invullen en hier uw diploma/visum opladen. 
  • U kunt ook de printversie van het formulier Kandidatuur als zelfstandig verpleegkundige invullen en dit zo snel mogelijk per mail bezorgen aan Personeel@geel.be. U voegt uw diploma van verpleegkundige of visum van verpleegkundige toe als bijlage.

Bedrag

Voor de vergoeding van de prestaties als zelfstandige verpleegkundige richten we ons op de uurprijs volgens de RIZIV tarieven. Deze niet bindende prijsindicatie bedraagt 47,25 euro per uur, alles inclusief. Als u dat wenselijk vindt kunt u bij uw inschrijving een eigen tarief voorstellen.

Meer info

Onder voorbehoud van de levering van vaccins kunt u waarschijnlijk vanaf 1 mei 2021 ingezet worden. In de praktijk zal u zelf de planning mee kunnen bepalen door een onlinetool (BookU) die we ter beschikking stellen. Via deze planningstool kan u zelf de momenten bepalen wanneer en waar u ingeschakeld wordt. Daarbij moet u zich voor blokken van minimum 4 uur inzetten. Als bijlage vind u nog een korte extra uitleg over de mogelijkheden die deze tool biedt. Met de informatie die jullie bij deze inschrijving meegeven, kunnen wij al een proactieve planning opmaken. U krijgt nadat alle inschrijvingen ingediend zijn nog uitgebreid toelichting over de werking van de centra en de taakverdeling.