Zomershoppen op de Geelse braderij

Van woensdag 23 tot en met zondag 27 juni kun je gezellig komen winkelen op de jaarlijkse braderij in Nieuwstraat en Pas. Beide straten zijn verkeersvrij gemaakt en worden voor de gelegenheid in een zomers kleedje gestoken. Na het winkelen kun je op de Markt genieten van een deugddoend terrasje. Kom jij heerlijk zomershoppen in het Geelse centrum?

Op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag zijn de winkels geopend tot 21 uur. Op zondag sluiten ze om 19 uur. Nieuwstraat, Markt en Pas (stuk tussen Markt en inrit centrumparking) zijn tijdens deze periode verkeersvrij. Op dinsdag 22 juni vanaf 18 uur sluit de stad de straten af zodat de centrumhandelaars de braderijkramen kunnen opstellen. Nieuwstraat en Pas worden gevuld met kraampjes en kermisattracties. Daarbovenop krijgen ze zomerse themadecoratie. Tijdens de braderij parkeer je gratis op de bovengrondse parkeerplaatsen.

Kom je winkelen op de Geelse braderij? Dan maak je kans op een leuke prijs! Er zijn maar liefst drie elektrische fietsen van Fietsen Wildiers te winnen.

Coronamaatregelen

Door de coronacrisis kon de braderij vorig jaar helaas niet doorgaan, maar dit jaar is ze helemaal terug! We moeten deze editie nog wel rekening houden met enkele coronarichtlijnen. Zo is een mondmasker dragen verplicht tijdens het winkelen. Daarnaast vind je op alle toegangspunten tot de winkelstraten en aan de winkels handgel terug. Op die manier kun je regelmatig de handen ontsmetten.

Horecabezoek

Heb je na het winkelen zin in een verfrissend drankje of een lekker hapje? Breng dan zeker een bezoek aan onze Geelse horecazaken. Ook dit jaar mochten zij hun terrassen uitbreiden. Plaats genoeg dus om op een terras te genieten van het mooie weer.

Cafés en restaurants zijn binnen en buiten open van 5 uur ’s morgens tot 23.30 uur ’s avonds. Je mag met maximum 4 personen aan tafel zitten. Of met de mensen met wie je samenwoont. Kinderen tot en met 12 jaar tellen niet mee. Je moet aan tafel blijven zitten en hoeft geen mondmasker te dragen als je aan tafel zit. Moet je even van tafel om naar de wc te gaan of te betalen? Dan draag je wel een mondmasker.

Gepubliceerd op vrijdag 11 juni 2021 14.54 u.