Zorg voor licht! Steun de zorg en mensen die het moeilijk hebben

De stad doet een oproep om tijdens deze donkere maanden lichtjes voor je raam, in je tuin of voor je huis te plaatsen om je solidariteit te tonen. Als steun en teken van verbondenheid met de zorgsector en iedereen die het moeilijk heeft. Zo wordt deze periode letterlijk en figuurlijk wat ‘lichter’.

Door de coronamaatregelen moeten we onze sociale contacten beperken. Gezellige avonden met familie of vrienden kunnen nu helaas even niet doorgaan. Dat is niet gemakkelijk, zeker niet tijdens deze donkere maanden.

Zorg daarom thuis voor licht en versier je woning, tuin, oprit… met lampjes. Zo help je deze donkere tijden te ‘verlichten’. Zie het ook als een teken van steun voor en verbondenheid met mensen die door het coronavirus helaas iemand moeten missen of een moeilijke periode meemaken. Ook de stad zorgt voor extra licht en steekt de kerstverlichting dit jaar vroeger aan dan gewoonlijk.

Bezorg ons een foto van jouw verlichte woning, tuin of oprit via communicatie@geel.be of door te reageren bij de post op onze Facebookpagina.

Gepubliceerd op vrijdag 13 november 2020 17.06 u.