Zuidergekte - De Langste Tafel

Zuidergekte is een vijfjaarlijks evenement van stad Geel in samenwerking met de derdewereldraad en ‘t Origineel. De Langste Tafel is het feestelijk startmoment van Zuidergekte 2019.

Op zondag 24 maart staat vanaf 14.30 uur op De Bogaard een lange tafel voor tea-time. De dienst gelijke kansen zorgt voor fair trade thee, koffie en water. Jij zorgt voor een zoet of hartig dessertje voor ongeveer vier personen.

Om een zicht te krijgen op hoe lang de tafel moet zijn, is het fijn als je je inschrijft. Dat doe je door een e-mail te sturen naar gelijke.kansen@geel.be. Je kunt ook whatsappen naar Tessa op het nummer 0492 90 10 10. Je laat in je berichtje/e-mail weten wat je naam is, dat je naar de langste tafel komt en het aantal personen. Als je een ander land dan België als origine hebt, laat je weten welk, zodat we samen de uitdaging van 120 nationaliteiten aan tafel kunnen halen.

Meer weten over Zuidergekte en de Zuidergekke activiteiten? Of wil je zelf een Zuidergekke activiteit organiseren? Neem dan een kijkje op www.geel.be/zuidergekte.

Gepubliceerd op donderdag 28 februari 2019 9.28 u.