Cadeaubon

Omwille van technische problemen kunnen er momenteel geen Geelse cadeaubonnen gekocht worden aan het onthaal van het stadhuis. De webshop is ook tijdelijk offline. Onze excuses voor dit ongemak. U kan de Geelse cadeaubonnen wel aankopen bij de dienst toerisme en stadsanimatie. 

Nieuwe Geelse cadeaubon

Vanaf 16 oktober 2023 komt er een gloednieuw systeem voor de Geelse cadeaubonnen. U kunt de nieuwe cadeaubonnen fysiek op papier, maar ook digitaal met een QR-code op uw smartphone bij de deelnemende handelaars gebruiken. De cadeaubon zal er anders uitzien en de vervaldatum zal voortaan ook op de cadeaubon staan. De prijscategorieën blijven dezelfde, namelijk 10 euro, 15 euro, 35 euro en 50 euro.

Waar koopt u een Geelse cadeaubon?

Bij de cadeaubonautomaat kunt u niet meer terecht. Deze verdwijnt omdat hij meer en meer technische mankementen vertoont en verouderd is.

Waar kunt u een Geelse cadeaubon gebruiken?

U kunt de Geelse cadeaubonnen gebruiken (op papier of digitaal) bij de deelnemende handelaars (van het nieuwe cadeaubonsysteem). Hier vindt u een overzicht. (Dit overzicht wordt regelmatig aangevuld.)

Oude cadeaubonnen

Vanaf 16 oktober 2023 verkoopt de stad de huidige Geelse cadeaubonnen niet meer. U kon ze wel nog tot en met december 2023 bij de deelnemende handelaars (van het oude cadeaubonsysteem) gebruiken.

Vanaf januari 2024 kunt u oude, nog geldige cadeaubonnen tot aan hun vervaldatum bij dienst toerisme & stadsanimatie inruilen tegen een nieuwe cadeaubon. Cadeaubonnen die vervallen zijn, kunt u niet meer gebruiken of inruilen. Gebruik ze dus tijdig!

U kunt de geldigheid van uw cadeaubon (van het oude systeem) hieronder nakijken door het kaartnummer en de CVC-code in te geven. Klik daarna op valideren. Als het niet lukt, kunt u de geldigheid ook telefonisch opvragen bij de dienst stadsontwikkeling op 014 56 60 90.

 

Info voor handelaars

Geelse handelaars die wensen deel te nemen aan het circuit van de nieuwe Geels cadeaubons, vinden hier alle praktische informatie en het online inschrijvingsformulier om zich te registreren. Voor meer informatie kunt u terecht bij de dienst Ondernemen op 014 56 60 90.

Aanvraagformulier

Handelaars die ontvangen cadeaubonnen van het oude systeem willen laten ontwaarden door het Contactcentrum Ondernemen, moeten hiervoor een afspraak maken. Dit kan uiterlijk tot 30 september 2024. Nadien kan dit niet meer!

Maak een afspraak