Cadeaubon

Cadeaubon geven of ontvangen?

De digitale cadeaubonnen hebben het formaat van een bankkaart en zijn verkrijgbaar in vier prijscategorieën: 10, 15, 35 en 50 euro.

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij Toerisme Geel (Markt 1, openingsuren Toerisme) en via de automaat aan de ingang van het stadhuis (24u/24u). De cadeaubon wordt afgeleverd in een mooie envelop samen met een recente lijst van de deelnemende handelszaken, of download het overzicht van de deelnemende handelaars hier.

De aangekochte cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig. U kunt de geldigheid van uw cadeaubon hieronder nakijken door het kaartnummer en de CVC-code in te geven. Klik daarna op valideren. Als het niet lukt kunt u de geldigheid ook telefonisch opvragen bij de dienst stadsontwikkeling op 014 56 60 90.

 

Info voor handelaars

Geelse handelaars die wensen deel te nemen aan het circuit van de Geels cadeaubons, kunnen het inschrijvingsformulier downloaden via de knop 'Aanvraagformulier' en bezorgen dit volledig ingevuld en ondertekend per post aan de dienst Stadsontwikkeling en Kernversterkend Beleid, Werft 20, 2240 Geel of via e-mail. Voor meer informatie kunt u terecht bij de dienst Stadsontwikkeling en Kernversterkend Beleid op 014 56 60 90.

Aanvraagformulier

Deelnemende Geelse handelaars kunnen zelf kiezen hoe ze hun cadeaubonnen willen ontwaarden. Dit kan via een aparte website (gratis), via verschillende terminals (tegen betaling) of op het stadhuis bij het Contactcentrum Ondernemen (gratis). Deze keuze kunnen ze aanduiden op het inschrijvingsformulier. Handelaars die ontvangen cadeaubonnen willen laten ontwaarden door het Contactcentrum Ondernemen, moeten hiervoor een afspraak maken.

Maak een afspraak