Over Innovatiecampus Geel

Met de Kleinhoefstraat als centrale as is de 51ha tellende Innovatiecampus Geel de uitvalsbasis voor kennisinstellingen, bedrijven en ondersteunende organisaties die een belangrijke bijdrage leveren aan het ontstaan en de ontwikkeling van maatschappelijk relevante innovaties.

De aanwezigheid van twee gerenommeerde kennisinstituten is daarbij een niet te onderschatten troef. Hun aanwezigheid zorgt voor levendigheid en dynamiek en een continue uitstroom van goed opgeleide talenten. Thomas More is de grootste hogeschool in Vlaanderen en met hun toonaangevend praktijkgericht onderzoek een motor voor de regionale ontwikkeling. Dankzij de vestiging van KU Leuven mag de stad Geel zich intussen ook een universiteitsstad noemen. 

Als kloppend hart van de Innovatiecampus Geel zien ze zich omringd door succesvolle startende en gevestigde bedrijven zoals CERcuits, Netropolix en Belcotec. Net zoals ondersteunende en dienstverlenende organisaties zoals VOKA Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen, Tormans en Office Center.

Op Innovatiecampus Geel is nog 18ha terrein beschikbaar voor nieuwe ontwikkelingen. Partijen die zich op de campus willen vestigen moedigen we aan om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan gaan van een vestiging op korte of lange termijn in een incubatorgebouw tot het in eigen beheer ontwikkelen van gebouwen en infrastructuur.

Mail uw vraag of suggestie

Volg Innovatiecampus Geel op LinkedIn.(Foto: voormalig BEMT gebouw - het recent getransformeerde gebouw op Innovatiecampus Geel waar startups en startende ondernemers zich flexibel en betaalbaar kunnen vestigen tijdens hun opstart en eerste groeifase. Het gebouw wordt ook volop ingezet voor opleidingen en events.)